2024.05.27.

Ismét méltó riválisnak bizonyult a végül alulmaradó Nógrádsipek.

Vasárnap egy korábbam magáról megfeledkező egyén miatt zárt kapus mérkőzésen fogadta a Patak a Nógrádsipeket a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának nyolcadik körében. Egy büntető által hamar beköszöntek a házigazdák, de ezt követően még nem tudták növelni előnyüket, sőt az összecsapás harmadánál jött az egyenlítés. Gyorsan visszavezették a vezetést a hazaiak, akik így jobb pozícióból fordulhattak. A második felvonás elején a látogatók bizonyultak aktívabbnak, de nem tudtak egalizálni. A félidő derekán ismét beköszöntek a patakiak, de akkor még nem nyugodhattak meg, mert tizenegyesből faragott hátrányából a másik oldal, hamarosan viszont ők sem hibáztak az említett játékhelyzethez hasonló szituációban, így végül négy kettőre győzött Bella Sándor alakulata.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 8. forduló:

Patak FC-Nógrádsipek SE 4-2 (2-1)

Vezette: Bozó P. (Rácz D., Szász K.)

Patak FC: Oláh R. – Horváth B., Váró, Dombi – Várhegyi, Németh – Oravecz, Bogdány (Rengő, 86.), Pincze (Faludi, 62.) – Takács, Forgács. Edző: Bella Sándor.

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Mócsány B. (id. Kelecsényi, 86.), Farkas – Percze (Végh F., 75.), ifj. Kelecsényi – Csernák, Kovács B. (Szerémi, 75.), Mócsány G. – Árva. Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Faludi, Takács, ill. Kovács B., Percze, Mócsány B.

Gól: Takács (6., 85.), Oravecz (36.), Németh (65.), ill. Árva (32.), Farkas (79.)

Jók: Bogdány (mezőny legjobbja), Váró, Dombi, Forgács, Várhegyi, ill. ifj. Kelecsényi, Farkas, Pityi, Strehó

Bella Sándor:  – A gondjaink egyre csak sűrűsödnek, a mai mérkőzésre már mezőnybe is kapust kellett neveznem! Azt mondom, a mai meccsen sokat nyomott a latba a csapat hozzáállása! Ezt a fajta mentalitást vártam már a fiúktól! A három tizenegyes ellenére sportszerű mérkőzés volt, kimaradt három ziccerünk és rúgtunk egy kapufát is, így mégsem lehetett olyan rossz a mai taktikánk, amit azért normális esetben eszem ágában sem lenne játszani, de ez ma minket igazolt! A ‘sipeki barátainknak további sok sikert kívánok!

id. Kelecsényi Gábor: – Egy gyenge első félidő után, a másodikban megint jól játszottunk, de a hazaiak több gólt rúgtak, és ezt erre játszák, megérdemelten nyertek. Köszönjük Sanyiéknak a nagyszerű vendéglátást, sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: