2024.07.25.

Újra győzni tudott a Keszeg

Három vereség után a sereghajtó Legéndnél törték meg rossz sorozatukat a vendégek.

Vasárnap Legénden volt jelenése a Keszegnek a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának nyolcadik körében. Villámgóllal indítottak a hazaiak, akik azonban ezt követően nem tudták meglovagolni a rögtön a kezdés után megszülető találatukat. Az első etap felénél jött az egyenlítés, majd hamarosan már az edzőjüket nélkülöző látogatók vezettek. A második felvonásban egy darabig még méltó riválisnak bizonyultak a házigazdák, de a mérkőzés utolsó szakaszához érve még háromszor eredményesek voltak a vendégek, akik így öt egyes sikerre tettek szert.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 8. forduló:

Legéndi SE-Keszegi SE 1-5 (1-2)

Vezette: Varga F. (Kürtössy O., Nagy F. Zs.)

Legéndi SE: Miklián – Márkus, Garaba, Néma, Kucsera – Ollé, Szarvas, Oláh M., Soós – Nagy D., Mészáros (Mátyás Zs., 46.). Edző: Hanusz Péter.

Keszegi SE: Rojkovics – Mezei (Gömöri, 78.), Durucz, Bíró, Irk (Kraft, 55.) – Burai (Petuker, 86.), Bujtár, Marozsán, Belencsák – Varga (Pistyúr, 78.), Muszta. Megbízott játékos-edző: Mezei Csaba.

Sárga lap: Kucsera, ill. Belencsák

Gól: Nagy D. (1.), ill. Burai (20.), Belencsák (31.), Muszta (72., 75.), Varga (77.)

Jók: Miklián, ill. az egész csapat

Hanusz Péter:  – Ismét csonka csapattal álltunk fel. Szokás szerint jól kezdtünk, az első félidőben megint helytálltunk. Kimagaslott Miklián Krisztofer teljesítménye. Folyamatosan felőröltek minket a vendégek. Gratulálok nekik! A mieinknek további lelkesedést kívánok!

Mezei Csaba: – Sajnos a mérkőzés eleje nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Igen korán kaptunk gólt, de szerencsére volt annyi tartása a csapatnak, hogy fel tudjunk állni és megszerezzük az egyenlítőgólt, majd a vezetést is. A második félidőben sikerült újabb és újabb találatokat elérni és megnyerni a meccset. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Sok sikert kívánok a Legéndnek!

A bajnokság aktuális állása: