2024.05.22.

Hengerelt a Nógrádmegyer

Kilenc gólig jutva intézte el a Felsőtoldot Ökrös István brigádja.

Múlt szombaton a Felsőtoldot fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának nyolcadik fordulójában. Szemszögükből hamar megadták a meccs alaphangját az esélyesként ringbe szálló hazaiak, akik négy perc alatt előnybe kerültek. Ugyan ezt követően egy darabig várni kellett az újabb gólra, az összecsapás harmadánál tovább nőtt a különbség, majd még a szünet előtt két további alkalommal kapituláltak a vendégek. A fordulás után negyedóra leforgása alatt még négyszer eredményesek tudtak lenni a házigazdák, és bár szépített a másik oldal, ennek nem volt érdemi jelentősége. Az utolsó szó a nógrádmegyerieké volt, akik végül kiütéses, kilenc egyes győzelmet arattak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 8. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 9-1 (4-0)

Vezette: Varga F. (Szűcs M. L., Rácz D.)

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér, Lakatos J., Gáspár (Oláh N., 54.), Botos B. (Görcsi, 64.) – Ökrös M., Rácz R., Ökrös P. – Rácz M., Berki M., Radics R. Játékos-edző: Ökrös István.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Harján, Nyirjei, Németh, Danyi – Horváth, Hucskó, Molnár M., Váradi – Simkó (Borbély, 50.), Nagy I. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Berki M. (4., 47.), Rácz M. (29., 50., 58.), Rácz R. (40., 43.), Lakatos J. (54.), Radics R. (64.), ill. Hucskó (62.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ökrös István:  – Jó játékvezetés mellett, egy sportszerű találkozón tudtunk nyerni. Sok sikert kívánok a Felsőtoldnak!

Nyirjei András: – Sajnos sok hiányzónk volt a mai meccsen, és erőtlenül, olykor akarat nélkül játszottunk. Így semmilyen szinten nem tudtuk megnehezíteni a hazai csapat dolgát. Könnyű préda voltunk. A múlt heti széria folytatódott, volt három-négy ziccer, és egy büntető is, ami kimaradt. Teljesen megérdemelten nyert a Nógrádmegyer, gratulálok nekik!

A bajnokság aktuális állása: