2024.07.19.

Nagy rangadót nyert meg a Kétbodony

A korábban hibátlan éllovas Nőtincset állította meg Bartyik Róbert csapata.

Múlt szombaton Kétbodonyban tette tiszteletét a Nőtincs a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának nyolcadik körében. Igazi rangadó várt a résztvevőkre, hiszen a zsinórban hat sikert elérő házigazdák fogadták a hibátlan mérleggel rendelkező éllovast. Az első etapban nem találtak egymáson fogást a felek, jobban kezdtek a látogatók, de csak helyzetekig jutottak el, majd a másik oldal is veszélyeztetett, de gól nem esett a pihenőig. A második játékrész derekán fontos eseményre került sor, egy piros lap miatt tíz főre csökkentek a vendégek. Ki is használták az emberelőnyt a hazaiak, előbb Kutnyik, majd Molnár tudta bevenni a kaput. Végül kettő nullra diadalmaskodtak a remek skalpot begyűjtő kétbodonyiak.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 8. forduló:

Kétbodony SE-Nőtincs SE 2-0 (0-0)

Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor, Tóth J. (Kacsári, 91.) – Farkas (Debrei, 51.), Nagy B., Jele  – Kutnyik, Valusz (Hornyák, 90.), Molnár (Berta, 93.). Edző: Bartyik Róbert.

Nőtincs SE: Kovács K. – Kiss D. (Fuchs G., 56.), Busai, Hugyecz, Ivanics – Nógrádi (Bucsek, 67.), Nagy B., Krausz (Horváth, 71.), Petrik – Mikulinszki, Szunter (Csabuda, 71.). Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Jele, Nagy B., ill. Nógrádi, Nagy B., Petrik

Piros lap: Mikulinszki (62., Nőtincs SE)

Gól: Kutnyik (68.), Molnár (78.)

Jók: Rados, Szorcsik, Nagy B., Kutnyik, ill. Nagy B.

Bartyik Róbert:  – Nagyon nehéz mérkőzés volt, nagyon nagy mezőnymunkával. Nagyon komoly csata volt. A foci annyira nem játszott szerepet, inkább a küzdelem és a harc. Egy remek szabadrúgásgóllal és egy szerencsés találattal sikerült megszerezni a győzelmet. Szerintem megérdemelten, mert főleg a második félidőben jobban akart a csapat. Azt gondolom, hogy nem szép focit, hanem egy küzdelmes, jó meccset láthattak a nézők. Nagyon örülünk a sikernek, kellett nekünk ez!

Matyóka Ferenc: – Az első negyvenöt perc a helyzeteinkkel kezdődött. A játékrész második felében azért már a Kétbodony is felzárkózott a támadásaival. Nekik is voltak helyzeteik, kettőt tudnék említeni, az egyik egy kapufás volt, a másikat a kapusunk tudta hárítani. A második félidő elején úgy éreztem, hogy a játékvezető hibás döntéseivel belenyúlt a meccsbe. Ezzel megpecsételte sorsunkat. Jött egy öngól, majd egy vendégpassz a hazai csatárnak, ami elrendezte az esélyünket. Mentálisan talán az utolsó húsz percben megviselte a csapatot a játékvezető döntése. Több hibás döntést hozott vagy nem akart döntést hozni, és ez befolyásolta a mérkőzés végeredményét. Most is azt kell nyilatkoznom, bármilyen büntetésben is lesz részem, a játékvezetőnek köszönhetjük, hogy a három pontot nem sikerült megszereznünk!

A bajnokság aktuális állása: