2024.06.13.

Tízig számolt az Érsekvadkert II

Csúnya pofonba szaladt bele az Ipolyszög.

Vasárnap az Ipolyszögöt fogadta az Érsekvadkert tartalék együttese a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának második fordulójában. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritnak számító házigazdák, akik a nyitónegyedórában már kétszer be tudtak köszönni. Bár ezt követően egy darabig képesek voltak tartani magukat a látogatók, a szünet előtti percekben még három gólt szedtek össze. A fordulás után már csak az volt a kérdés, mennyi lesz közte. Végül kiütéses, tíz egyes sikert könyveltek el a hazaiak. Kovács és Varga egyaránt négyszer volt eredményes, míg Szabó László duplázott.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 2. forduló:

Érsekvadkert SE II-Ipolyszögi SE 10-1 (5-0)

Vezette: Trubin B. (Hegedűs M.)

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Hustyava (Konopás, 78.), Majer, Csiki (Gubik, 70.), Beluczki – Medvik, Medvik, Sipos (Kovácspál, 56.), Szabó Levente (Szabó B., 58.) – Varga S., Kovács R. Edző: Bernhardt László.

Ipolyszögi SE: Homolya – Selymes (Jakus, 53.), Tóth Z. (Bóna, 46.), Keresztes, Szemesi – Gyurcsán, Papp, Tóth Á., Balla (Vachó, 58.) – Mátyás K., Ábrahám. Játékos-edző: Papp Ádám.

Sárga lap: Kovácspál

Piros lap: Konopás (82., Érsekvadkert SE II

Gól: Kovács R. (4., 12., 43., 54.), Varga S. (36., 41., 49., 89.), Szabó László (48., 53.), ill. Papp (83.)

Jók: Szabó László, Kovács R., Beluczki, ill. senki

Bernhardt László: – Az ellenfelünk becsületesen helytált, ebben a nagy melegben mindent megtettek, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Minden tiszteletem az övék! Sok sikert kívánok a bajnokságban az Ipolyszögnek! A mi játékunk még mindig nem az igazi, sok hibával játszunk, és elönzősködjük a helyzeteinket.

Papp Ádám: – Sajnos a csapat körüli dolgok az egész szezonkezdetre negatív hatással vannak, de remélem, előbb-utóbb egyenesbe tudunk jönni. A mérkőzésre rányomta a bélyegét az edző- és kupameccsek hiánya, ráadásul többen is hiányoztak a mérkőzésről. Ennek ellenére egy ekkora gólkülönbségű vereségre ez nem mentség.