2024.07.21.

Kötelező sikerrel folytatta a Cered

Nem termett babér a Felsőtoldnak.

Vasárnap a Felsőtoldot fogadta a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának második fordulójában Bár a meccs elején alaposan meglepték ellenfelüket a gyorsan betaláló látogatók, kisvártatva érkezet is az egyenlítés. A szünetig becsülettel tartották magukat a vendégek, pechjükre viszont éppen a pihenő előtt újabb gólt kaptak. A térfélcserét követően hamar lerendezték az érdemi kérdéseket a valamivel több mint negyedóra leforgása alatt még háromszor eredményes házigazdák. Az utolsó percekben még megadták a kegyelemdöfést az elvárható győzelmet arató hazaiak, akik így végül hat egyes sikerre tettek szert.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 2. forduló:

Cered VSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 6-1 (2-1)

Vezette: Bozó P. (Reviczki J.)

Cered VSE: Cseri – Tősér A., Pap, Hajdu (Horváth M., 81.), Bolla – Radics P. (Pál M., 57.), Oláh F., Kovács B., Tősér D. – Danyi, Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Tőzsér, Molnár Á., Horváth M., Váradi – Mészáros, Oláh A., Hucskó, Nyirjei – Harján (Borbély F., 64.), Molnár M. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Bolla (7., 50.), Oláh F. (45.), Danyi (47.), Radics D. (62.), Kovács B. (89.), ill. Hucskó (3.)

Jók: az egész csapat, Hucskó, Tőzsér

Horváth Jenő: – Minden a terveknek megfelelően sikerült. Szép győzelmet arattunk a rendkívüli hőségben. Készülünk az elkövetkező három nehéz megmérettetésre, tudjuk, hogy sem a Nógrádmegyer, sem az Ecseg, sem a Somos nem lesz egyszerű ellenfél, de mindent megteszünk a győzelem érdekében. Sok sikert kívánunk a továbbiakban a Felsőtoldnak! Győzelmünket ezúton a vasárnap született Kapás Bencének ajánljuk, aki törzsszurkolóink unokája és volt csapattagunk kisfia. Isten hozott a nagyvilágban!

Nyirjei András: – Jól indult a mérkőzés, az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Cerednek. Ahhoz képest, hogy több hiányzó játékos miatt teljesen át kellett alakítani a csapatot, helyenként kifejezetten jól játszottunk. Viszont a második félidőben visszaestünk, elfáradtunk, a hibákat azonnal büntették a hazaiak. Így a második játékrész elején gyorsan beszedett gólok miatt elúszott a meccs és csúnya vereség lett a vége. Amibe kapaszkodhatunk az az első félidei játék, ami mindenképpen pozitívum. Gratulálok a Cerednek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést!