2024.07.19.

Szokásos sikerét aratta az SVSE

Felsőtoldon gyűjtött újabb pontokat a hibátlan listavezető. 

Vasárnap Felsőtoldon tette tiszteletét az SVSE a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Az első félidő derekáig tudták tartani magukat a házigazdák, majd góllá érett az éllovas nyomása. Ezt követően is becsülettel harcoltak a hazaiak, de látszódott a csapatok közötti különbség. A találkozó kétharmadánál ismét eredményesek tudtak lenni a vendégek, majd a tripláig jutó Znamecz állította be az övéi három nullás sikerét jelentő végkifejletet.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Somos VSE 0-3 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Szász K., Szemesi Zs.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Tóth Gy., Molnár Á., Balázs S. (Oláh A., 70.), Molnár M. (Horváth M., 59.) – Harján (Szőke, 79.), Hucskó, Nyirjei, Danyi – Balázs B. (Bene, 50.), Tőzsér. Játékos-edző: Nyirjei András.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó (Láposi, 56.), Lakatos, Vanó, Kerényi – Ajtai, Kotroczó (Határ, 65.) – Horváth Sz. (Adorján, 77.), Móricz (Oroszi, 65.), Zsákai (Somoskői, 56.) – Znamecz. Megbízott edző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Somoskői

Gól: Znamecz (24., 62., 77.)

Jók: Nagy I., Balázs S., Balázs B., Danyi, Tóth Gy., Hucskó, ill. Znamecz, Lakatos, Kerényi, Vanó, Horváth Sz., Ajtai, Láposi, Határ

Nyirjei András:Újabb nehéz feladat várt ránk a mai napon, hiszen az éllovas még pontot sem veszített. Jobbára védekezésre kényszerültünk, némiképp meg tudtuk nehezíteni a Somos dolgát. Az első félidőben volt azért néhány szép kontratámadásunk, nulla egyes állásnál gólt is szereztünk, viszont azt érvénytelenítették. A második félidőben fogyott az erő, és a koncentráció is, így a hatvanadik perc után már simább lett a meccs a vendégek számára. Mi egy kicsit sem búsulunk, ismét biztatóan játszottunk, összeszedettek és fegyelmezettek voltunk. Jobb csapattól nem szégyen kikapni. Gratulálok a Somosnak, és további sok sikert kívánok!

Bujtár Tamás: A hazai csapat a mérkőzés nagy részében védekezésre rendezkedett be. Hiába játszottunk óriási mezőnyfölényben, nehezen tudtuk feltörni őket. Jól kezdtük a második félidőt, még többet volt nálunk a labda, és a sok lehetőségünkből sikerült előnyünket tovább növelni. Győzelmünk teljesen megérdemelt. A Felsőtoldnak további sok sikert kívánok a bajnokságban, és köszönjük a sportszerű találkozót!

A bajnokság állása: