2024.07.13.

Újabb pontot szerzett a Feláldozhatók

Nem tudott győzni a meccset kétgólos hátrányból felállva döntetlenre mentő Kazár. 

Vasárnap a Feláldozhatóknál volt jelenése a Kazárnak a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Öt perc alatt összejött a vezetés a vendégeknek, de ez nem szegte a másik oldal kedvét, gyorsan jött az egyenlítés, majd még az első félidő letelte előtt további két gólt értek el a házigazdák. Ezt követően nem tudta eldönteni a meccset az előnyben lévő alakulat, aminek később meglett a böjtje. A hajrához érve előbb szépítettek, majd egalizáltak a látogatók. Volt még hátra negyedóra, de már nem esett újabb találat, így három hármas döntetlennel zárult a küzdelem.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Kazár KSE 3-3 (3-1)

Vezette: Varga P. B. (Homoki G., Reviczki J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Berki K. (Brumár, 46.), Csonka Attila (Jónás K., 63.), Csonka Achilles (Gergely K., 46.), Botos R. – Oláh M. (Makó, 27.), Csonka K. (Jónás Sz., 68.), Csonka R., Oláh K. – Berki B., Rusznyák. Edző: Berta Gábor.

Kazár KSE: Simon – Medve, Dobos, Gecse, Árva – Harmat, Bán, Kovács D., Oláh P. – Radics I., Lesziák. Megbízott edző: Kovács Valter.

Sárga lap: Makó, Berki B., Gergely K., Berki S., ill. Medve, Lesziák

Gól: Oláh K. (12.), Rusznyák (38.), Csonka K. (44.), ill. Lesziák (5., 73.), Oláh P. (75.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Berta Gábor:Kissé álmosan kezdtük a mérkőzést, aminek eredményeképpen meg is szerezte a vezetést az ellenfél. Aztán sikerült felpörögnünk és gyorsan egyenlítenünk, ami jót tett az önbizalmunknak, átvettük a kezdeményezést, és a félidő vége elött még kétszer be is tudtunk találni. A szünet elég rosszkor jött számunkra, mert kissé leültünk, talán azt gondoltuk, már megvan a meccs. Többször lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez nem sikerült, és a hősiesen küzdő ellenfelünk egálra tudta menteni a meccset. Elismerésem a Kazár csapatának, hogy nem adták fel! Számunkra ez egy tanulságos találkozó volt, reméljük, tudunk javítani hétvégén!

Kovács Valter: Nehezen indultunk neki a hétvégi bajnoki fordulónak a sok sérülés- és betegségsorozat miatt, így csak tizenegyen tudtunk elutazni. Jól kezdtük a mérkőzést, már az ötödik percben megszereztük a vezetést, majd szögletrúgásból növelnünk kellett volna előnyünket, ehelyett kontratámadásból egyenlített az ellenfél. A huszadik perc környékén egyik játékosunk megsérült, és nem tudta folytatni a mérkőzést, így tíz főre fogyatkoztunk. Ennek következtében a játékunk szétesett, kapkodtunk, hibáztunk, és így máris két góllal ment az ellenfél. Szünetben rendeztük a sorokat, elkezdtünk játszani és küzdeni, ami meghozta az eredményét, egyenlítettünk. A győzelmet is megszerezhettük volna, de a végén ordító helyzeteket hagytunk ki. Gratulálok a csapatnak, nagyot küzdöttek! Dobos Daninak pedig mielőbbi felépülést kívánunk. További sok sikert a Feláldozhatóknak!

A bajnokság állása: