2024.04.16.

A tavasz korábbi részében menetelő Bercelt állította meg Bencsik Emil csapata. 

Vasárnap Bercelen tette tiszteletét a Romhány a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. Alaposan meglepték az éllovast a gyorsan betaláló hazaiak, de szépen lassan feleszméltek a vendégek, és előbb egyenlítettek, majd még a szünet előtt fordítottak. A második felvonás elején két újabb góllal el is döntötték a fontosabb kérdéseket a látogatók. Ugyan hamar faragtak hátrányukból a házigazdák, az utolsó szó a végül öt kettes sikert arató romhányiaké volt.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 18. forduló:

Bercel KSK-Romhány KSE 2-5 (1-2)

Vezette: Varga F. (Elischer M., Pálinkás S.)

Bercel KSK: Kovács R. – Jakus, Jekkel, Simon, Berta J. – Dávid L. (Nyúl, 81.), János D., Makkai, Bagyal – Turi (Oláh M., 80.), Terman. Játékos-edző: Berta János.

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Jávor, Péter Cs., Dóka (Seres, 61.) – Takács S., Bencsik  (Berta Z., 80.), Dudás, Hegedűs (Majer, 67.) – Varga Gy. (Mudroncsik, 77.), Szunter. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Sárga lap: Dudás

Gól: Bagyal (6.), Terman (54.), ill. Varga Gy. (26., 52.), Hegedűs (42.), Szunter (46.), Jávor (78.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Berta János:Egy nehéz mérkőzés elé néztünk, hisz az első helyezett jött hozzánk. Az első félidőben egész jól helytáltunk. A második félidőben hamar kaptunk egy gólt, de hajtottunk tovább. A fáradtság már látszott rajtunk, próbáltunk cserélni, de sajnos nem tudtunk javítani. Gratulálok a Romhánynak! Jól összerakott csapat, megérdemelt helyen vannak. Mi pedig készülünk a következő mérkőzésre!

Bencsik Emil: Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez! Az elején kihagytunk két helyzetet, majd az ellenfélnek sikerült megszereznie a vezetést. Így kicsit izgalmasabbá tették a mérkőzést, de játszottunk tovább. A szünet előtt meg tudtuk fordítani a meccset. A második félidőben még képesek voltunk hármat rúgni. Összességében örülök ennek a győzelemnek! Megyünk tovább. Jön egy újabb rangadó. További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság állása: