2024.05.29.

Hét gólig jutott a Nőtincs

Nem tudta megszorítani az esélyes hazaiakat a tartalékos Felsőpetény. 

Vasárnap a Felsőpetényt fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. Hamar eldöntötték az érdemi kérdéseket a nyitónegyedóra után már három góllal vezető házigazdák. A szünethez közeledve két találatot is el tudtak érni a tartalékos mivoltuk ellenére becsülettel harcoló látogatók, de éppen a pihenőt megelőzően ismét kapituláltak. Egy darabig még meccsben voltak a vendégek, megint faragtak a hátrányból, azonban válaszképpen még háromszor mattolták a védelmüket. Végül hét hármas győzelmet arattak a nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 18. forduló:

Nőtincs SE-Felsőpetény SE 7-3 (4-2)

Vezette: Boda V. (Molnár L., Pál A.)

Nőtincs SE: Papp – Dancsó (Kovács K., 85.), Kiss D., Gyuricza G., Fuchs (Fodor, 70.) – Ivanics, Hugyecz, Bucsek (Horváth, 46.), Nógrádi – Maglódi, Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Felsőpetény SE: Kiss G. – Misják, Belovai, Hegedűs, Tóth P. – Csillag (Varga B., 46.), Benyusovics (Laczkovszki, 75.), Sógor, Misley – Fekete, Busai. Játékos-edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Nógrádi, ill. Tóth P., Misják, Benyusovics, Sógor

Gól: Mikulinszki (4., 10.), Ivanics (16.), Maglódi (45., 66., 73.), Gyuricza G. (80.), ill. Benyusovics (32.), Hugyecz (40., öngól), Fekete (61.)

Jók: Maglódi, Mikulinszki, Gyuricza G., ill. az egész csapat

Matyóka Ferenc: Egy tartalékos vendégcsapattal találtunk magunkat szembe. Az első negyedórában háromgólos előnyre tettünk szert. Az ellenfél magára talált. Fordulás után egy-két cserével megfordítottuk úgy a meccset a magunk javára, hogy most már uraltuk. Több támadást vezettünk. Szép gólokat lőttünk. Sportszerű mérkőzés volt, jó játékvezetés mellett. Így, hogy foghíjasok voltak a vendégek, csak a végeredmény számszerűsége volt kérdéses. 

Laczkovszki Zsolt: Tartalékos kerettel tudtunk kiállni a Nőtincs ellen, többen betegen játszottak, és sajnos továbbra is sok a sérült játékosunk. Ennek ellenére végig küzdöttünk, és kétszer is visszatudtunk jönni a meccsbe. A végére elfáradtunk, és nem volt cserénk. Ezek nem mentségek, de befolyásolták az eredményt! Egy jogos büntetőt nem kaptunk meg, amit nem értek, hogy miért. A csapat nagyot küzdött, büszke vagyok a srácokra a vereség ellenére is. Megyünk tovább!

A bajnokság állása: