2024.07.13.

Ismét hozta a kötelezőt a Nógrádmegyer

Korán eldőlt a Zagyvaróna sorsa.

Szombaton a Zagyvarónát fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Villámrajtot vettek a hazaiak, akik hat perc alatt kétszer is betaláltak. Ezt követően egy darabig megúszták a vendégek, de a szünethez közeledve tovább nőtt a különbség. A második felvonás elején érkezett a szépítés, de közelebb nem tudtak férkőzni a látogatók, sőt még két alkalommal mattolták védelmüket. Végül a várakozásoknak megfelelően, öt egyes sikerre tettek szert a ‘megyeriek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Zagyvarónai SE 5-1 (3-0)

Vezette: Reviczki J. (Mércse L., Soós-Valenta B.)

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér (Szekeres, 14.), Lakatos J. (Buzás, 46.), Ökrös P., Botos F. (Berki K., 57.) – Makó, Ökrös M., Rácz R. (Botos A., 46.) – Medgyesi (Jónás F., 68.), Rácz M. (Radics R., 46.), Berki M. Játékos-edző: Ökrös István.

Zagyvarónai SE: Balázs T. (Lenkei, 46.) – Végi Zs., Vanó G., Kovács M., Losó (Balázs P., 70.) – Péli, Kakucsi, Oláh G., Balogh L. – Balogh G. (Oláh B., 70.), Puporka. Edző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Buzás, Ökrös P., ill. Kovács M., Balogh G., Losó, Péli, Puporka

Gól: Rácz R. (3.), Berki M. (6., 70.), Rácz M. (35.), Ökrös P. (75.), ill. Puporka (57.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ökrös István:Végre jó idő volt a focihoz. Sajnos nem volt kapusunk, így nekem kellett védeni, de annak örülök, hogy ilyen szép létszámban vagyunk a meccseken. Sportszerű mérkőzés volt. Összességében meg vagyok elégedve, begyűjtöttük a három pontot. Sok sikert kívánok a szimpatikus Zagyvaróna csapatának!

Kaspár Zsolt: Akaratgyengén, motiválatlanul, egyszerűen katasztrofálisan futballoztunk. Nem is lehetett más az eredmény. Fejben el kell gondolkodni mindenkinek, a hogyan továbbról. Gratulálok az ellenfélnek!

A bajnokság állása: