2024.05.29.

Újabb pontot tudott szerezni a Felsőtold

Csak döntetlenig jutott idegenben a Cered.

Vasárnap Felsőtoldon járt a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának kilencedik fordulójában. A mérkőzés elején meg tudták szerezni a vezetést a hazaiak, az összecsapás harmadához közeledve viszont egyenlítettek a látogatók. Ezt követően ide is, oda is eldőlhetett volna a mérleg nyelve, de már egyik gárda sem tudott betalálni. Egy egyes döntetlennel fejeződött be a küzdelem. Ez az egy pont a házigazdák szemszögéből számít jó eredménynek, hiszen korábban megszerzett három bajnoki egységük mellé most még egyet elkönyvelhettek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Cered VSE 1-1 (1-1)

Vezette: Varga P. B. (Reviczki J.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Imre Cs., Nyirjei, Németh (Borbély F., 46.), Danyi (Buda, 31.) – Váradi (Mészáros, 78.), Molnár M., Hucskó, Harján (Oláh A., 59.) – Sáfi, Tőzsér

Cered VSE: Simon L. – Pál M., Hajdu (Horváth J., 77.), Cseri, Bolla – Tősér A., Pap, Simon B., Simon Zs. – Radics P., Kovács B. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Váradi, ill. Pál M.

Gól: Tőzsér (8.), ill. Simon Zs. (29.)

Jók: Nagy I., Sáfi, Hucskó, Tőzsér, ill. az egész csapat

Nyirjei András: – Remekül kezdtük a mérkőzést, határozottan, jól játszottunk, a vezetést is megszereztük. Aztán egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek a vendégek. A második félidőben viszont kicsit visszaesett a játékunk. Itt is ott is adódtak még lehetőségek, egy alkalommal a gólvonalról tisztáztak a ceredi védők. Összességében egy kis hiányérzetünk maradt, talán meg lehetett volna nyerni a meccset, de a döntetlen sem rossz eredmény, az összkép alapján reálisnak mondható. A Cerednek további sok sikert!

Horváth Jenő: – Az eredmény tükrözi a színvonalat. Le a kalappal a Felsőtold előtt, további sok sikert nekik!

A bajnokság aktuális állása: