2024.05.22.

Idegenben gyűjtött elvárható pontokat a Felsőpetény

Sokáig tartotta magát a végül ismét vereséget szenvedő Legénd.

Vasárnap Legénden volt jelenése a Felsőpeténynek a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának kilencedik körében. A vendégek számítottak favoritnak, ettől függetlenül viszont becsülettel állta a sarat a sok sebből vérző, kórházba kerülő edzőit is elveszítő másik oldal. Az első félidő derekán előnybe tudtak kerülni a látogatók, de egy darabig még nem tudták lezárni a párbajt, sőt az összecsapás kétharmadánál érkezett az egyenlítés. Az idő előrehaladtával egyre inkább elfáradtak a hazaiak, akik a mérkőzés utolsó negyedéhez érve még háromszor kapituláltak. Végül a triplázó Nagy Csaba vezérletével négy egyes sikerre tettek szert a felsőpetényiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 9. forduló:

Legéndi SE-Felsőpetény SE 1-4 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Horváth S.)

Legéndi SE: Rafael – Miklián (Márkus, 84.), Megyeri, Franyó, Kucsera – Soós, Szarvas, Mátyás Zs., Oláh M. – Ságodi, Nagy D. Megbízott játékos-edző: Márkus Márk.

Felsőpetény SE: Piszár – Misják, Belovai, Tóth Z., Burai (Benyusovics, 57.) – Busai (Rendi, 46.), Varga B. (Csillag,. 46.), Szabó B. (Albert, 57.), Garai M. – Nagy Cs., Barnoki. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Miklián, ill. Szabó B.

Gól: Nagy D. (60.), ill. Nagy Cs. (26., 76., 83.), Benyusovics (69.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Márkus Márk: – Köszönöm a fiúknak, akik itt voltak! Sajnos ismét  kevesebben tudtunk összejönni, a mérkőzés végére elfáradtunk. Az első félidőben a vendégek csak egy gólt tudtak rúgni, a második félidőben sikerült egyenlíteni, de sajnos mi frissíteni nem tudtunk. Készülünk a további fordulókra. Sok sikert ‘Peténynek!

Laczkovszki Zsolt: – Sportszerű, jó mérkőzést játszottunk és megérdemelten nyertünk. Végig uraltuk a meccset, szépen felépített játékot és támadásokat mutattunk be, de rengeteg ziccert hagytunk ki, ezen még mindig javítanunk kell a jövőben. Az egész csapatra büszke vagyok, mindenki remekül játszott és a cserejátékosaim is remekül szálltak be a játékba. Köszönjük a drukkereink bíztatását, mindig plusz erőt adnak a csapatnak! A Legéndnek sok síkert kívánok a továbbiakban!

A bajnokság aktuális állása: