2024.07.13.

Mellébeszélés nélkül igazolta az emberelőnyt a Nógrádsipek

Tizenegy góllal küldte haza a Bernecebaráti-Kemencét Kelecsényi Gábor együttese.

Vasárnap a Bernecebaráti-Kemencét fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának kilencedik körében. Alapjáraton véve is egyértelmű esélyesnek számítottak a hazaiak, ezt a tézist pedig hatványozottam megerősítette az a tény, hogy csak tíz fővel tudtak kiállni a nagy gödörben rostokló látogatók. Az első félidőben négy gólig jutva igazolták a létszámfölényt a házigazdák, akik a szünet után egyre simábbá tették a meccset, végül pedig tizenegy nullás győzelmet könyvelhettek el.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 9. forduló:

Nógrádsipek SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 11-0 (3-0)

Vezette: Varga F. (Pálinkás S.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Végh F., Farkas – Percze, Mócsány B. – Veréb, ifj. Kelecsényi, Mócsány G. – Kovács B. Edző: id. Kelecsényi Gábor.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Esztergomi – Gláz, Sági, Tóth K., Vig – Busai, Németh, Imre F., Nagy I. – Bálint T. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Gól: Mócsány G. (12., 66.), ifj. Kelecsényi (28.), Kovács B. (44., 48., 52., 85.), Pityi (63., 73., 75.), Farkas (83.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

id. Kelecsényi Gábor: – Jó felfogásban, szépen játszott a csapat. A nagyon sportszerű vendégcsapatnak kitartást és sikereket kívánok!

Németh Krisztián: – Nem tudom, ettől van-e még lejjebb! Többen jelezték, nem tudnak a csapat rendelkezésére állni munkahelyi elfoglaltságok miatt, amit meg is értettünk. Tizenegyen megvoltunk még a mérkőzés előtt, de csak tízen értünk oda. Akik ott voltak, azok csinálták becsülettel. Kitartást kívánok a csapatnak, valahogy bírjuk ki a szünetig! Utána le kell ülni és elgondolkodni a hogyan továbbon, mert ennek így, ilyen formában nincsen értelme! Gratulálok a ‘Sipeknek! Teljesen ki vannak cserélődve, ügyesek, fiatalok, mentek.

A bajnokság aktuális állása: