2024.05.27.

Borítékolható sikerrel javított a Nőtincs

Hét gólt szedett be az Egyházasdengeleg.

Vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának kilencedik körében. Hamar nyomatékosították toronymagas favorit mivoltukat a hazaiak, akik kétszer is beköszöntek az első tíz percben. Ezt követően egy darabig állták a sarat a csere nélkül útra kelő vendégek, de a szünet előtt még egy alkalommal kapituláltak. A második felvonás derekáig még kétszer tudták bevenni a kaput a házigazdák, akik a mérkőzés utolsó szakaszára is tartogattak két találatot, így végül hét nullás sikert elérve igazolták a papírformát.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 9. forduló:

Nőtincs SE-Egyházasdengeleg FE 7-0 (3-0)

Vezette: Dobsonyi L. (Kiss D. B.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó (Gyuricza G., 46.), Bucsek (Csabuda, 46.), Hugyecz, Fuchs P. – Petrik (Fodor, 70.), Nagy B., Busai (Rapavi, 81.), Nógrádi (Gyuricza T., 70.) – Ivanics (Maglódi, 46.), Szunter (Horváth, 56.). Edző: Matyóka Ferenc.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Bakonyi, Hajdu A., Báthy, Pete – Jessin, Bacskai, Szarvas, Pusztai – Liptai, Fűrész. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: Dancsó

Gól: Nógrádi (2.), Nagy B. (9.), Petrik (38.), Szunter (54.), Csabuda (65.), Maglódi (79.), Fodor (89.)

Jók: Nógrádi, Nagy B., Szunter, ill. senki

Matyóka Ferenc: – Egy számunkra nagyon kellemes ellenféllel találkoztunk. Csapatom már az első percekben megszerezte a vezetést. Nyugodt játékkal nyertünk, a cseréket folyamatosan lehetőséget adva. Ők is hozzátettek a mérkőzéshez, gólokkal. Egy edzőmeccs jellegű bajnoki zajlott, sportszerű ellenféllel és jó játékvezetéssel. 

Berkes Balázs: – Először is, szeretném megköszönni azon játékosnak, akik vállalták az utazást és a mérkőzésen való részvételt. Minden játékos vállalta a bajnokságon való részvételt, úgyhogy ehhez illő módon kellene hozzáállni. A meccsről annyit, hogy nagyon korán kaptunk két gólt, ezután már csak futottunk az eredmény után. Mezőnyben jól tartottuk magunkat, de ma kevés helyzetet sikerült kidolgoznunk és a végére elfáradtunk.

A bajnokság aktuális állása: