2024.06.23.

Nem botlott meg az SVSE

A papírformának megfelelő vereséget szenvedett a Felsőtold.

Múlt vasárnap a Felsőtoldot fogadta az SVSE a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának negyedik körében. Pár perc elégnek bizonyult a vezetés megszerzéséhez a favoritként ringbe szálló hazaiaknak, akik az első félidő derekán további két góllal rukkoltak elő. Ezt követően egy darabig masszívan álltak a lábukon a látogatók, akik az összecsapás kétharmadánál a szépítésig is eljutottak. Válaszképpen három találattal keserítették ellenfelüket a házigazdák, akik így végül hat egyes győzelmet könyvelhettek el.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 4. forduló:

Somos VSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 6-1 (3-0)

Vezette: Gecse Z. (Szeles P.)

Somos VSE: Krizsanyik – Horváth Sz., Lakatos (Vanó, 46.), Miskolczi (Móricz K., 64.), Kerényi – Kotroczó (Ajtai, 64.), Bujtár (Adorján, 64.), Bocsó (Láposi, 22.), Molnár D. (Somoskői, 46.) – Határ (Móricz Á., 46.), Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Tőzsér, Balázs S., Németh (Mosó, 69.), Imre Cs. – Váradi, Nyirjei, Hucskó, Oláh A. (Horváth M., 73.) – Molnár M., Danyi. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Znamecz (8., 25., 90.), Bujtár (22.), Móricz Á. (68., 77.), ill. Tőzsér (60.)

Jók: Kerényi, Móricz Á., Adorján, Ajtai, ill. az egész csapat

Oláh Teofil: Nem túl jó játékkal sikerült nyerni, ami újabb három pontot hozott. Viszont tudjuk jól, hogy ennél sokkal több kell a folytatásban, de bízom a csapatban és a további jó szereplésben. Minden jót kívánok a szimpatikus ellenfélnek!

Nyirjei András: – Az elmúlt hétvégéhez képest újabb nagyon nehéz meccs várt ránk. A Somos nagyon jó játékosokból áll, szerintem akár két osztállyal feljebb is lehetnének. Ez a különbség érződött is, főleg az elején, a sokpasszos, gyors tempót nehezen követtük. Védekezésben picit stabilabbak voltunk, de az első félidő magabiztos hazai vezetéssel zárult. A második félidőben volt három-négy veszélyes kontránk, de csak az egyik helyzetet sikerült kihasználni. Közelebb is kerülhettünk volna ellenfelünkhöz, de ekkor újra rákapcsoltak és további gólokat szereztek. Sajnos ismét kaptunk három elkerülhető – a mi szemszögünkből – szerencsétlen gólt. Így a hat kapott gól megint sok, ebben javulnunk kell, még akkor is, ha az ellenfél jobb erőkből áll. Az eredmény ellenére én most dicsérném a csapat hozzáállását, lehetőségeinkhez képest hajtottunk, küzdöttünk. Talán a jövőben több szerencsénk is lesz és tudunk majd pontokat szerezni. Gratulálok a Somos csapatának, és további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: