2024.02.22.

Idegenben menetelt tovább a Nőtincs

A Felsőpetény sem jelentett akadályt a hibátlan éllovas számára.

Múlt vasárnap Felsőpetényben volt jelenése a Nőtincsnek a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának negyedik fordulójában. Semmit sem bíztak a véletlenre az egyértelmű esélyesnek számító vendégek, akiknek két perc alatt meglett az előny. A korai sokk után egyre inkább feleszméltek a hazaiak, majd az első félidő derekán érkezett is a válasz. A beszedett gól felspannolta a látogatókat, akik két ízben is betaláltak a pihenő előtt. A második etapban nem tudtak közelebb férkőzni a házigazdák, a véghajrában pedig teljesen lezárták a mérkőzést a négy egyes sikerre szert tevő és továbbra is hibátlan mérleggel éllovas nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 4. forduló:

Felsőpetény SE-Nőtincs SE 1-4 (1-3)

Vezette: Bozó P. (Szemesi Zs., Horváth B.)

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth Z., Belovai, Tóth P., Busai Á. – Fekete (Mátyás B., 64.), Sógor (Szabó B., 55.), Hegedűs, Burai – Barnoki (Nagy Cs., 46.), Garai M. (Varga K., 76.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Hugyecz, Ivanics (Gyuricza T., 89.), Fuchs P. – Nógrádi (Gyuricza G., 72.), Krausz (Csabuda, 55.), Busai B. (Gyuricza M., 87.) – Maglódi (Fodor, 72.), Szunter (Fuchs G., 72.), Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Hegedűs, ill. Hugyecz

Gól: Garai M. (23.), ill. Mikulinszki (2., 37.), Krausz (28.), Hugyecz (86.)

Jók: az egész csapat, ill. Mikulinszki, Szunter, Hugyecz

Laczkovszki Zsolt: Izgalmas, jó mérkőzést játszottunk. A csapat jobban játszott, mint egy hete. Átalakuláson megyünk keresztül. Új játékosaink vannak. Idő kell, még összeszoknak, de jól haladunk. Ismét megvoltak a helyzeteink, amit nem tudtunk gólra váltani. Nem volt ennyivel jobb a Nőtincs, csak ők berúgták a helyzeteiket. Gratulálok nekik! Az első góljuk potya volt, a negyedik pedig az én meglátásom szerint les, de nem ezen múlott, ők is kihagytak több helyzetet. Sok forduló van még hátra, nem csüggedünk, előre nézünk. Remélem, ‘Dengelegen megszakad ez a nem túl jól sikerült szériánk. Bízom a srácokban! Fekete Attila és Szabó Bence is most debütált, gratulálok nekik, nagyon jól szálltak be a játékba!

Matyóka Ferenc: – Jó iramban kezdődött a mérkőzés. Ez meg is tartotta magát kilencven percen keresztül. Jó színvonalú, hajtós meccs volt. A helyzeteit jobban kihasználó csapatunk korán megszerezte a vezetést. Utána a Felsőpeténynek volt ereje egyenlíteni, de végig kézben tartottuk a találkozót. A második félidőt végigtámadtuk. A hazai csapat jó kapusteljesítményének köszönhető az, hogy csak négy egy lett a gólkülönbség. Csapatként dolgozva, a taktikai utasításokat betartva, közösen nyertünk. Most már elég nagy rajtunk a teher és a győzelmi kényszer.

A bajnokság aktuális állása: