2024.04.16.

Tucat gólig jutott az SVSE

Csúnya pofonba szaladt bele a Feláldozhatók.

Vasárnap a Feláldozhatókat fogadta a Somos VSE a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizenhetedik körében. A vendégek korai lelkesedése után fokozatosan kézbe vették a gyeplőt a toronymagas favoritnak számító házigazdák, a szünetig hét alkalommal mattolták a másik oldalt. A második felvonásban tovább nőtt a különbség. Végül kiütéses, tizenkettő egyes sikerre tett szert a hibátlan éllovas.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Somos VSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 12-1 (7-0)

Vezette: Urbán V. P. (Kürtössy O., Kiss D. B.)

Somos VSE: Krizsanyik – Horváth Sz., Ajtai, Vanó, Kerényi (Határ, 42.) – Somoskői, Móricz (Zsákai, 46.), Bocsó, Bujtár (Oláh T., 57.) – Láposi, Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Kardos Zs. – Berki K., Csonka Attila, Csonka Achilles, Botos R. – Csonka R., Oláh K., Csonka K., Oláh M. – Rusznyák, Berki B. Edző: Berta Gábor.

Sárga lap: Bujtár, Oláh T.

Gól: Znamecz (12., 14., 38., 45., 56., 88.), Láposi (25.), Kerényi (32.), Határ (43.), Zsákai (66.), Oláh T. (83.), Ajtai (87.), ill. Oláh K. (84.)

Jók: Znamecz (a mezőny legjobbja), Horváth Sz., Kerényi, Ajtai, ill. senki

Oláh Teofil: Örülök neki, hogy hazai pályán ilyen magabiztos játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a vendégeknek minden jót kívánok a továbbiakban!

Berta Gábor: Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után! Tudtuk, hogy nem sok babér teremhet nekünk Somoson, főként, miután a kapusunk is megsérült a bemelegítés során, de azért nem ilyen különbségre számítottunk! Egy kifogástalan pályán játszhattunk, és igazából még jól is kezdtük a meccset, ziccerünk is volt, ami kimaradt. Aztán gyorsan átvette a kezdeményezést a rutinos ellenfél, ami gólokban is megmutatkozott. Folyamatos nyomás alatt tartottak minket, ami fizikálisan és mentálisan is felőrölte a csapatot, és ez sok egyéni hibát eredményezett, ami a nagyarányú különbséghez vezetett. Ebből is tanulnunk kell, és remélem, azért sikerül túllendülni ezen a vereségen, mert fontos meccsek következnek számunkra! A Somos csapatának további sok sikert kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: