2024.04.18.

A második félidőben indult be a Nógrádsipek

A szünet után kapott gólok okozták az Ipolyszög vesztét.

Múlt vasárnap az Ipolyszögöt fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának hatodik körében. Bár az első félidőben is többet támadtak a hazaiak, előnyt nem tudtak szerezni, így gól nélkül fordultak a felek. Egy darabig a második felvonásban nem változott az állás, aztán az összecsapás kétharmadánál meglett a vezetés a házigazdák. Az utolsó húsz perchez érve ismét beköszöntek a vendéglátók, majd a duplázó Farkas zárta le végleg a meccset. Három nullra győztek a ‘sipekiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 6. forduló:

Nógrádsipek SE-Ipolyszögi SE 3-0 (0-0)

Vezette: Mércse L. (Reviczki J., Menczel J.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Mócsány B., Farkas – Csernák, Percze, ifj. Kelecsényi (Végh F., 79.) – Mócsány G., Kovács B., Szerémi (Árva, 68.). Edző: id. Kelecsényi Gábor.

Ipolyszögi SE: Homolya – Selymes (Vachó, 73.), Keresztes, Jakus, Horváth L. – Gyurcsán, Tóth Á., Papp, Mátyás K – Ábrahám, Balla (Mestra, 68.). Játékos-edző: Papp Ádám.

Sárga lap: Kovács B.

Gól: Farkas (63., 83.), Árva (72.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Kelecsényi Gábor: – A mérkőzésen végig dominálva, jó játékkal, helyzeteink töredékét kihasználva szereztük meg a győzelmet. A sportszerű vendégeknek sikereket kívánok!

Papp Ádám: – Egy jó mérkőzést játszottunk, jó pályán. A mérkőzés végére, ahogy az eredményen is látszik, elfáradtunk. A helyzeteinket sajnos nem sikerült értékesíteni, nem volt szerencsénk. Gratulálok a hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: