2024.05.26.

Megszenvedett a sikerért a Nógrádmegyer

Nem adta olcsón a bőrét a kis híján meglepetést szerző Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Feláldozhatóknál volt jelenése a Nógrádmegyernek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának hatodik fordulójában. Bár előzetesen jóval esélytelenebbnek számítottak a hazaiak, ennek ellenére felvették a kesztyűt és alaposan megnehezítették a favorit dolgát. Az első félidő derekán büntetőből előnybe is kerültek az odaadó játékkal előrukkoló házigazdák, majd jó darabig megtartották lépésfórjukat, leginkább jól védő kapusuknak köszönhetően. Az összecsapás kétharmadánál egy piros lap miatt megfogyatkoztak a karancsságiak, akik emiatt joggal bosszankodhattak, a hajrához érve előbb egalizáltak, majd fordítottak a látogatók, akik végül, ha vért izzadva is, de kettő egyre nyerte. A vereségtől függetlenül, megilleti a dicséret Oláh Norbert csapatát, nem sokon múlott a bravúr.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 6. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Nógrádmegyer BSE 1-2 (1-0)

Vezette: Varga P. B. (Bangó R., Szeles P.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Gergely (Csonka K., 81.), Csonka Achilles (Jónás K., 46.), Csonka Attila, Botos R. – Csonka D., Makó J., Csonka R., Berki K. – Berki B., Brumár. Edző: Oláh Norbert.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Pintér (Oláh N., 89.), Lakatos J., Makó D., Botos F. – Ökrös M., Rácz R., Ökrös P. (Lakatos T., 46.) – Radics R., Berki M., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Sárga lap: Csonka D., Berki B., ill. Pintér, Makó D., Rácz R., Radics R., Berki M., Ökrös M.

Piros lap: Berki K. (60., Feláldozhatók SE)

Gól: Csonka Achilles (25.), ill. Berki M. (73.), Radics R. (85.)

Jók: Csonka D., Berki A., ill. Lakatos J., Botos F., Radics R., Rácz M., Ökrös M.

Oláh Norbert: – Kissé hiányosan sikerült kiállnunk a jó erőkből álló Nógrádmegyer ellen, de ettől függetlenül sikerült egy jó mérkőzést játszanunk. Egy tizenegyest követően megszereztük a vezetést, és sokáig tudtuk is tartani az eredményt, de sajnos egy játékosomat kiállította a játékvezető (jogosan), és onnantól sajnos már csak a védekezésre koncentrálhattunk. Mindentől függetlenül, megérdemelt győzelmet aratott „Pityke” csapata és megérdemelten vitték el tőlünk a három pontot. Nem tudok hibáztatni senkit, ugyanis végigküzdöttük a mérkőzést becsülettel, viszont a támadójátékunkon alakítanunk kell még. Sok sikert a ‘Megyer csapatának, mi pedig készülünk a Felsőtold ellen! Csonka Dominik ismét kimagaslóan teljesített, de a kapusunk bravúrjai mellett sem szeretnék elmenni. Gratulálok, Dominik, gratulálok, Alex!

Ökrös István: – Egy izgalmas meccset játszottunk. Mezőnyjátékban sokalt javultunk a múltkori meccshez képest. Sokat passzoltunk, szép támadásokat építettünk fel, de a befejezések nem voltak sikeresek. Volt két kapufa az első félidőben, egy szabályos gólt visszavontak. Ítéltek ellenünk két büntetőt egy perc alatt. Voltak fura döntések, de hát, ilyen ez a foci. A Feláldozhatok csapata jól küzdött, nekünk a meccs nehézzé vált a kihagyott helyzetek miatt, de a második félidőben nyugodtabbak voltunk, és jött is a gól. Sok sikert kívánok a hazaiaknak és Norbi barátomnak!

A bajnokság aktuális állása: