2024.05.26.

Idegenben ért el sikert a Nógrádsipek

Pont nélkül maradt a Rétság.

Szombaton Rétságon járt a Nógrádsipek a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizenegyedik körében. Kiegyenlített mederben indult az ütközet, aztán az első félidő derekán Percze révén előnyhöz jutottak a vendégek. Ezt követően próbálkoztak ugyan az egalizálással a házigazdák, nem tudták remivé módosítani az állást. A második felvonás elején újra beköszöntek a látogatók, majd a hajrában a duplázó Árva révén végérvényesen lezárták a meccset. Ugyan ezután még szépítettek a hazaiak, ennek már nem volt érdemi jelentősége. Három egyre nyert Kelecsényi Gábor csapata.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 11. forduló:

Rétság FC-Nógrádsipek SE 1-3 (0-1)

Vezette: Varga F. (Trubin B., Kürtössy O.)

Rétság FC: Barna – Tövis, Benkocs B., Molnár M., Monostori – Benkő (Homolya E., 8.), Dian, Homolya A., Szklenár (Hekli, 80.) – Pataki (Durján, 80.), Mák. Edző: Havay Zoltán.

Nógrádsipek SE: Mócsány G. – Végh Á. (Végh F., 73.), Pityi, Mócsány B., Farkas – Percze – Veréb, ifj. Kelecsényi, Árva, Galcsik – Kovács B. Edző: id. Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Benkocs B., ill. Percze

Piros lap: Mák (90., Rétság FC)

Gól: Homolya A. (87.), ill. Percze (24.), Árva (69., 82.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Havay Zoltán: – Ne várjátok tőlem, hogy pozitívan nyilatkozzak. A negatív dolgok pedig csak a csapatomra és rám tartozik. Ez egy ilyen időszak, átvészeljük együtt, csapatként. Köszönöm szépen azoknak, akik velünk vannak, szurkolnak és bíztatnak minket! Sok sikert kívánok a nógrádsipeki csapatnak!

id. Kelecsényi Gábor: – Sportszerű meccsen, a hazaiakat távol tudtuk tartani a kapunktól, és helyenként jó játékkal, több helyzetet tudtunk kialakítani. Havay Zoliéknak a továbbiakban sikereket kívánok!

A bajnokság aktuális állása: