2024.07.25.

Nem simán, de behúzta az elvárható pontokat a Nógrádmegyer

Sokadszorra is a szimpatikus vesztes szerepe maradt az egy góllal alulmaradó Zagyvarónának.

Szombaton a Zagyvarónát fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenegyedik körében. Ahogy egy kimagasló esélyeshez méltó, támadólag léptek fel a hazaiak, akik az első negyedóra után be is köszöntek. Berki Máté volt eredményes. Sok idő volt még hátra, de ezt követően minden meglévő kisebb-nagyobb helyzetüket elrontották a fölényben futballozó házigazdák. A látogatók becsülettel védekeztek, mindeközben kontrákkal próbálkoztak, de mivel nem tudtak egalizálni, sokadszorra is meg kellett elégedniük a szimpatikus vesztes szerepével. Egy nullás sikert elérve hozta a kötelezőt Ökrös István brigádja.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Zagyvarónai SE 1-0 (1-0)

Vezette: Kiss D. (Menczel J.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Ökrös M. (Ökrös I., 46.), Lakatos J. (Botos B., 84.), Lakatos T., Botos F. – Ökrös P., Rácz R., Makó D. – Radics R. (Oláh N., 87.), Berki M., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Zagyvarónai SE: Balázs P. – Berzák, Vanó, Losó A. (Oláh B., 60.), Eczet – Losó M. (Oláh K., 40.), Péli, Oláh G., Botos T. – Balogh G., Puporka. Játékos-edző: Oláh Géza.

Gól: Berki M. (17.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Ökrös István: – Sportszerű mérkőzést játszottunk, jó játékvezetés mellett. Szép támadásokat vezettünk, sokat birtokoltuk a labdát és sokpasszos játékot tudtunk játszani, de a rengeteg helyzetből csak egyet tudtunk értékesíteni. Ezen mindenképp javítanunk kell, mert nem lesz mindig ennyi lehetőségünk. Az ellenfél kitartóan játszott, vezettek veszélyes kontrákat, jó úton haladnak. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Oláh Géza: – Köszönjük a fogadtatást és a bíztatást a hazaiaknak! Pár mérkőzés óta jó úton járunk, felvettük végre a ritmust, és kezdünk úgy kinézni, mint egy csapat a pályán és azon kívül is. Nagyon nehezen jöttünk össze a meccsre, sérülések, munka és eltiltás miatt, és aki ott volt, sem mindenki volt százszázalékos. A mérkőzésre felkészülésünk sem sikerült épp a legjobban. Ennek ellenére mindenki tette a dolgát. Most először végig stabil és fegyelmezett volt a csapat. Balázs Peti és Péli Ádi vezérletével igazán megnehezítettük a házigazdák dolgát. Megérdemelten tartotta otthon a három pontot a Nógrádmegyer, de mikor már rutint is szerzünk csapatként, akkor az ilyen találkozókon tudunk majd pontot vagy pontokat is szerezni. Gratulálunk a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: