2024.07.25.

Komolytalan bajnokin hozta a kötelezőt a Kétbodony

Tizennégy gólig jutva intézte el a nyolc fővel kiálló Legéndet a Bartyik-alakulat.

Szombaton a Legéndet fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának tizenegyedik fordulójában. Alapjáraton véve is toronymagas favoritként tekinthettünk a házigazdákra, a meccs pedig végképp eldőlt már a kezdés előtt, amikor kiderült, hogy csak nyolc emberrel állnak ki a vendégek. Az első félidő után nyolc egyes előnyre tettek szert a hazaiak. Ugyan egyre inkább komolytalanná vált a mérkőzés, azért a fordulást követően is előrukkoltak pár találattal a kétbodonyiak, akik a mesternyolcasig jutó Kutnyik vezérletével tizennégy kettes győzelmet könyvelhettek el a lefújáskor.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 11. forduló:

Kétbodony SE-Legéndi SE 14-2 (8-1)

Vezette: Urbán V. P. (Szász K.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész (Debrei, 57.), Szorcsik (Kiss T., 30.), Ódor, Nagy J. – Farkas, Jele (Tóth J., 68.), Molnár J. (Takács J., 46.), Takács B. – Kutnyik, Valusz (Hornyák, 46.). Edző: Bartyik Róbert.

Legéndi SE: Miklián – Néma, Márkus, Soós, Kucsera – Ollé, Nagy D., Oláh M. Megbízott játékos-edző: Márkus Márk.

Gól: Kutnyik (2., 19., 21., 34., 38., 55., 76., 85.), Valusz (11., 41.), Nagy J. (29.), Takács J. (57.), Farkas (62., 74.), ill. Oláh M. (16., 65.)

Jók: Kutnyik (a mezőny legjobbja), Valusz, Nagy J., Farkas, ill. senki

Bartyik Róbert: – Erről a mérkőzésről elsősorban az jutott eszembe, hogy egy megye hármas csapat miért is játszik hétről hétre szombatonként mindig dél körül?Magasabb osztályban nem tudják megoldani a korai kezdést? Nálunk még sokan dolgoznak kettőig hétvégén, alig tudnak kiállni csapatok, talán nem jobb volna nekünk később kezdeni? Aki ne adj isten fizetést, útiköltséget kap, nem játszhatna előbb? Talán érdemes lenne átgondolni. Sajnos legéndi barátaink nyolcan érkeztek, így a meccsről nincs mit mondani, ez így teljesen komolytalan. Minden tiszteletem az övék, igazán sportembereknek tartom őket, hogy így végigcsinálják, ha végigcsinálják… Nagyon nagy kitartást kívánok nekik, remélem, nem tűnik el a foci Legéndről. Mi pedig készülünk a következő hétvégére.

Márkus Márk: – Gratulálok mindkét csapatnak! Sajnos csak nyolcan tudtunk elmenni Kétbodonyba. Köszönöm azoknak, akik eljöttek és ott voltak, így is sikerült két gólt szerezni. Köszönjük a ‘bodonyiaknak a vendéglátást! További sok sikert nekik! Megpróbálunk a maradék három meccsre kiállni.

A bajnokság aktuális állása: