2024.05.22.

Megint nem fukarkodott a gólokkal a Dejtár

Tizenegy találatig jutva tömte ki a Borsosberényt a veretlen éllovas.

Szombaton Borsosberényben tette tiszteletét a Dejtár a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizenegyedik körében. Mindössze az első negyedórában tudták állni a sarat a házigazdák, akik miután gólt kaptak, további hat alkalommal kapituláltak a szünetig. A második felvonásra egy kérdés maradt, hogy mennyi lesz közte. Végül is még négy alkalommal tudtak eredményesek lenni a látogatók, akik így kiütéses, tizenegy nullás sikerrel folytatták a szezont.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 11. forduló:

Borsosberény SE-Dejtár SE 0-11 (0-7)

Vezette: Hegedűs M. (Szemesi Zs.)

Borsosberény SE: Varga R. – ifj. Oláh J., id. Oláh J., Kovács P., Jakubecz – Farkas (Rafael, 29.), Koren, Lakatos, Oláh P. – Oláh Sz., Majer. Játékos-edző: Kovács Péter.

Dejtár SE: Kopó (Polyák, 46.) – Csabai, Szorcsik (Trubin, 46.), Gál N., Varga G. – Jakus (Dombi, 46.), Keresztes L., Keresztes G., Gál M. (Kónya K., 46.) – Vachó (Lantos, 46.), Szandai (Lázár P., 46). Edző: Balga Ferenc.

Gól: Gál N. (18.), Vachó (21.), Keresztes G. (28., 40.), Jakus (35.), Szandai (38.), Keresztes L. (42.), Kónya K. (68.), Lázár P. (80., 86.), Dombi (81.)

Jók: senki, ill. Keresztes G., Keresztes L., Csabai, Dombi, Kónya K.

Kovács Péter: – Sajnos továbbra is csak maximum edzőpartnerei tudunk lenni az élboly csapatainak. Erre a mérkőzésre ráadásul létszámilag is nagyon elfogytunk. Edző nélkül is maradtunk, szóval gyűlnek a fellegek a csapat felett. Nagyon remélem, hogy a szövetségben újragondolják a csoportok elosztását jövőre, hiszen a délnyugatiban is vannak tizenhárom-tizennégygólos meccsek. Gratulálok a Dejtárnak a győzelemhez!

Balga Ferenc: – Sportszerű, kulturált mérkőzést játszott a két csapat. A támadóharmadban akadtak technikai problémáink, a kulcsfontosságú passzokban és labdaátvételekben sok volt a hiba. Köszönjük a ‘Berénynek, hogy sportszerűen kiálltak és végigjátszották a meccset. Sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: