2024.06.18.

Idegenben gyűjtött újabb pontokat a Nógrádsipek

Kiegyenlített mérkőzésen maradt alul a Borsosberény.

Szombaton Borsosberényben volt jelenése a Nógrádsipeknek a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának ötödik körében. Gyorsan beköszöntek a vendégek, a korai viszont nem roppantotta össze a lelkesen futballozó házigazdák, akik ezt követően igyekeztek egyenlíteni. Ez össze is jött, így egállal fordultak a felek. A második etap megint elég hamar eredményesek tudtak lenni a látogatók. A hátralévő időben nem tudták végleg lezárni a párbajt a ‘sipekiek, így az utolsó percekig maradt izgalom, de már nem módosult az állás, újabb válasszal képtelenek voltak előrukkolni a kettő egyes vereséget elszenvedő ‘berényiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 5. forduló:

Borsosberény SE-Nógrádsipek SE 1-2 (1-1)

Vezette: Trubin B. (Urbán V. P., Dobsonyi L.)

Borsosberény SE: Varga R. – ifj. Oláh J., Kovács P., Varga A. (id. Oláh J., 20.), Koren (Oláh Sz., 75.) – Jardek, Virág D., Oláh P. (Bangó, 58.), Miklósi – Viczena (Farkas, 58.), Majer. Játékos-edző: Viczena Csaba.

Nógrádsipek SE: Mócsány G. – Végh Á., Pityi, Mócsány B., Farkas – Percze, Árva, Kelecsényi (Deák, 34.) – Boros Kovács B., Veréb. Edzők: Kelecsényi Gábor, Doman Gábor.

Sárga lap: Varga A., Jardek, Virág D., ill. Farkas, Percze

Gól: Jardek (37.), ill. Kovács B. (5.), Boros (57.)

Jók: az egész csapat, ill. Mócsány B. (a csapat legjobbja), az egész csapat

Viczena Csaba: – Gratulálunk az ellenfelünknek a győzelemhez! Sajnos nem sikerült pontot szereznünk, de igyekszünk összeállni. Sajnos a csapatrészek még nem elég komplexek, de igyekszünk. Voltak jó teljesítmények, de sajnos elhullajtottuk a pontokat. Megyünk tovább!

Doman Gábor: – Küzdelmes mérkőzésen, úgy gondolom, hogy az egygólos győzelmünk teljesen megérdemelt, a lelkes, sportszerű hazaiak ellen.

A bajnokság aktuális állása: