2024.06.13.

Gólokban gazdag meccset győzött a Karancslapujtő II

Nyolc találatot hozó bajnokin maradt alul a Mátraverebély.

Vasárnap a Mátraverebélyt fogadta a Karancslapujtő tartalék csapata a vármegyei másodosztály ötödik fordulójában. Bár gyors góllal indítottak a vendégek, ez nem szegte a másik oldal kedvét. Az első félidő derekán érkezett az egyenlítés, majd hamarosan már a házigazdák vezettek. A második felvonás elején gyorsan nőtt a különbség, de nem nyugodhattak meg a hazaiak, mert kisvártatva válaszoltak a ‘verebélyiek. A játékrész felénél megint beköszöntek a ‘lapujtőiek, akik mentek tovább és az utolsó negyedórához érve újra eredményesek tudtak lenni. Ugyan nem sokkal később szépítettek a látogatók, ez már csak kozmetikázásnak bizonyult. Végül öt háromre nyert Szőrös Krisztián brigádja.

Vármegyei II. osztály, 5. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Mátraverebély-Szentkút SE 5-3 (2-1)

Vezette: Gecse Z. (Dobsonyi L., Rácz D.)

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Gordos, Cseh, Tóth P., Susán – Gyurkó (Orsós, 64.), Sánta, Putnoki, Fenes (Béres, 85.) – Bodor (Lavaj, 74.), Banka K. (Oláh H., 64.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Csohány (Varga Zs., 74.), Pál-Balázs, Kelemen, Kiss D. – Sáfrány (Kovács Zs., 82.) – Kovács J., Molnár (Verebélyi B., 46.), Balázs Á., Nyerges – Sipkó. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Banka K. (24.), Fenes (35.), Gyurkó (46.), Oláh H. (67.), Susán (75.), ill. Nyerges (9., 77.), Kovács J. (55.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szőrös Krisztián: – Úgy kezdődött el a mérkőzés, hogy sajnos megint nekem kellet a kapuban állnom, mert még a kapusunk nem volt készen. Amit megbeszéltünk az öltözőben, az első nyolc percben felborulni látszott, mert az ellenfél vezetést szerzett rossz döntések sorozata után, de ez semmit nem vesz el a szerzett gól érdeméből. Aztán szépen elkezdtünk dominálni, belejöttünk a meccsbe. Az igazat megmondva, az első találatunk az ellenfél kapusának hibájából született. Ez még nagyobb lökést adott nekünk. Ismét bebizonyították a srácok, hogy már kezdünk egy csapattá válni és tényleg egy jó középcsapat vagyunk. Ismét hátrányból felállva tudtunk fordítani, egy szerintem nem rossz gárda ellen. Sportszerű mérkőzésen szereztük meg a három pontot. További sok sikert kívánok a vendégeknek, érjék el a kitűzött céljaikat!

Pál-Balázs Tamás: – Nagyjából húsz percig úgy futballoztunk, ahogy kértem, aztán az ellenfél egyenlítő gólja után teljesen szétestünk. Onnantól kezdve csak kapkodás és az eredmény utáni futás volt részünkről. Sajnos nem tudunk egymás után két jó meccset összehozni, de folyamatosan más kezdő tizenegyet is kell összeraknom, mert mindig más és más hiányzóink vannak, így semmilyen állandóságot nem tudunk kialakítani. Edzés nélkül pedig gyakorolni sem tudunk semmilyen játékhelyzetet, így mindig azon múlik egy mérkőzésünk, hogy éppen aznap ki hogyan ébred fel. Más választás azonban nincs, reméljük, egyszer pozitívabbra fordulnak a dolgaink. A hazaiaknak gratulálok a győzelemhez és további sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: