2024.06.13.

Megszenvedett a pontokért a Rimóc

Emelt fővel szenvedett vereséget a Tar.

Vasárnap Taron tette tiszteletét a Rimóc a vármegyei másodosztály ötödik fordulójában. Bár előzetesen egyértelmű esélyesnek számítottak a vendégek, abszolút méltó riválisnak bizonyultak a házigazdák. Az első félidőben nem is tudtak előnyt szerezni a látogatók, masszívan állt a lábán a becsülettel harcoló másik oldal. A második etap elején egy büntetőből gyorsan hátrányba kerültek a házigazdák, akik ettől függetlenül nem estek össze.

A hajrához érve felgyorsultak az események. Pár perc különbséggel itt is-ott is feljegyezhettünk egy-egy piros lapot. Aztán ugyan növelték lépésfórjukat a rimóciak, hamarosan jött a szépítés. Az utolsó pillanatokig harcoltak az egyenlítésért az időközben egy újabb kiállítás végett kilenc főre olvadó ellenféllel szemben a tariak, de már nem tudtak egalizálni, sőt még egyszer kapituláltak, így három egyes vereséget szenvedtek. A fiaskótól elvonatkoztatva, megilleti a dicséret Percze Ferenc kis híján komoly meglepetéssel előrukkoló legénységét, míg Fábián Róbert ezúttal tényleg csak a begyűjtött kötelező pontoknak örülhetett.

Vármegyei II. osztály, 5. forduló:

Tari SZE-Rimóc SE 1-3 (0-0)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L., Kis G. Zs.)

Tari SZE: Bangó – Árminiczki, Holtner, Gortva, Gubicskó – Figura (Göröcs, 43.), Kutka (Petrovics, 75.), Grexa, Sándor T. (Szőke, 63.), Nagy I. (Tunyogi, 23.) – Nagy G. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Rimóc SE: Janusek – Veres, Fábián, Tiszttartó (Laczkó, 28.), Csizmadia (Czupkó, 75.) – Bangó R., Rácz I., Rácz Sz. (Szoldatics M., 83.), Bangó B. – Rácz A., Balázs L. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Kutka, Holtner, ill. Rácz Sz., Rácz I., Czupkó

Piros lap: Nagy G. (75., Tari SZE), ill. Bangó R. (70.), Laczkó (90., mindketten Rimóc SE)

Gól: Szőke (86.), ill. Rácz A. (47., 79.), Balázs L. (94.)

Jók: Bangó, Grexa, Kutka, Sándor T., ill. Rácz A., Rácz Sz.

Percze Ferenc: – Bár újfent kikaptunk, mégis elmondhatom, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Rimóc csapatával. Amiben jobb volt az ellenfelünk, az a fiataljaik gyorsasága, amit sikerült kihasználniuk és megszerezni a győzelmet, a főként veteránnak mondható focistáink ellen. Gratulálok a vendégeknek és edzőjüknek a meccsen mutatott jó teljesítményükhöz!

Fábián Róbert: – Ezen a mérkőzésen egy pozitív dolog volt, az pedig a három pont! Akaratgyengén és lélektelenül játszottunk. Gyorsan el kell felejteni! A Tar csapatának a továbbiakban sikeresebb folytatást kívánok!

A bajnokság aktuális állása: