2024.06.13.

Zsinórban negyedik sikerét aratta a Kétbodony

Nem termett babér a Keszegnek.

Szombaton a Keszeget fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának ötödik fordulójában. A házigazdák támadgattak többet a kezdősípszó után, a nyitónegyedórát követően pedig meg is szerezték a vezetést. Ezután jobbára a látogatók próbálkoztak, ez leginkább labdabirtoklásban mutatkozott be. A szünetig már nem módosult az állás. A második felvonásban is elmaradt a vendégek válasza, hiába akadt ziccerük is. Már a véghajrában járt a csörte, amikor ismét betaláltak a kétbodonyiak, akik így kettő nullás győzelemre tettek szert. Zsinórban negyedik alkalommal örülhetett Bartyik Róbert csapata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 5. forduló:

Kétbodony SE-Keszegi SE 2-0 (1-0)

Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Ferencz P.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor, Tóth J. (Debrei, 57.) – Farkas, Nagy B., Jele – Valusz (Hornyák, 84.), Takács J. (Kacsári, 64.), Takács B. Edző: Bartyik Róbert.

Keszegi SE: Rojkovics – Mezei Cs., Bíró, Durucz, Kraft (Petuker, 88.) – Bujtár (Cseri, 69.), Burai, Terjék, Marozsán (Gömöri, 55.) – Belencsák, Muszta. Játékos-edző: Cseri Kornél.

Sárga lap: Nagy B., Szorcsik, ill. Kraft, Terjék

Gól: Takács B. (17.), Kacsári (89.)

Jók: Takács B., Ódor, Nagy B., ill. Bujtár, Belencsák, Durucz

Bartyik Róbert: – Rettenetes volt. Az az igazság, hogy rég láttam ilyen rosszul játszani a csapatot. A győzelmet nem kell megmagyarázni. Megszereztük a gólt két olyan lövéssel, ami szinte a hálóig nem ment el. De mutatja a csapat erejét, hogy nyerni tudtunk. Rendet kell tenni a fejekben, mert legközelebb ez nagyon kevés lesz. Komolyabb hiányzóink is lesznek a hétvégén, de megpróbálunk most már arra készülni, ezt meg el kell felejteni. 

Cseri Kornél: – Először is, ez a szombat egy órási kezdés sajnos nagyon betett nekünk. Csapatunk majd ötven százaléka nem tudott megjelenni, egyéb elfoglaltság miatt. Ennek ellenére így is össze tudtunk jönni szép számmal, úgyhogy mindenképpen ez volt a tervünk és nem feltartott kézzel jöttünk ide. Sajnos a mérkőzésen hiába harcoltunk ki meddő mezőnyfölényt, egyszerűen nem tudtunk élni vele, nem tudtunk odaérni a kapu elé, nem voltunk veszélyesek. Egy hatalmas hibából sajnos az ellenfél megszerezte a vezetést. A második félidőben próbálkoztunk, próbálkoztunk, de nem jutottunk közelebb. A végén mégis ott volt a ziccer, hogy egyenlítsünk, ugyanakkor kimaradt, és ahogy lenni szokott, egyből megbüntetett a Kétbodony és lezárta a meccset egy második góllal. Hozzáteszem, nem érdemtelenül, mert nagyon sok helyzetet kidolgoztak a találkozó folyamán, úgyhogy gratulálni tudok nekik! Mi pedig bízunk a szebb folytatásban. Reméljük, a Felsőpetény ellen tudunk javítani.

A bajnokság aktuális állása: