2024.06.13.

Fittyet hányt az osztálykülönbségre a Feláldozhatók

Nem termett babér a Tarnak a kupában.

Múlt szombaton a régiónkbeli harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő Feláldozhatóknál volt jelenése az egy szinttel feljebb érdekelt Tarnak a Vármegyei Kupa nyitányán. A házigazdák a kezdés előtt köszöntek el korábbi edzőjüktől, Kardos Attilától. Hiába az osztálykülönbség, minden tekintetben felvették a kesztyűt a lelkes házigazdák, akik az első fél óra letelte után be is találtak. Ezt követően próbálkoztak a látogatók is, de nem túl sok sikerrel, ez nem az ő napjuk volt. Az összecsapás kétharmadánál a dupláig jutó Rusznyák hozta még jobb helyzetbe övéit. Nem sokkal a vége előtt a csereként beszálló Csonka István is értékesített egy büntetőt, kialakítva az övéi három nullás sikerét jelentő végeredményt.

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Tari SZE 3-0 (1-0)

Vezette: Bozó P. (Szász K., Ferencz P.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Berki B., Csonka Achilles (Jónás Sz., 64.), Botos R., Csonka R. – Gergely K., Csonka Attila, Bartus, Berta (Csonka I., 79.) – Csonka D. (Csonka G., 60.), Rusznyák. Edző: Oláh Norbert.

Tari SZE: Bangó K. – Odler, Grexa, Tunyogi (Berecz, 72.), Gubicskó – Nagy I., Árminiczki (Petrovics, 9.), Göröcs, Sándor T. – Figura, Nagy G. Edző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Csonka Achilles, Jónás Sz., ill. Nagy G.

Gól: Rusznyák (31., 65.), Csonka I. (89.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Oláh Norbert: Az öltözőben már érezni lehetett a játékosokon, hogy erre a kupamérkőzésre, győzni jöttek el. Teljes létszámmal tudtunk nekivágni a mérkőzésnek, amit azonnal gyors támadásokkal kezdtünk meg. Az osztálybeli különbségre, szinte az első perctől az utolsóig rácáfoltunk, melyet köszönhetünk, az alázatnak, akaratnak és az egymásért küzdésnek. Rendkívül büszke vagyok a srácokra, hiszen tényleg a pályán hagyták a szívüket. Végig kézben tartottuk a meccset, ez a végeredmény már a félidőben is meg lehetett volna, ugyanis sok ziccerhelyzetet hagytunk ki. A játékvezető végig kézben tartotta a mérkőzést, és véleményem szerint, korrekt ítéletek születtek. A Tar csapatának köszönöm a sportszerű játékot és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban, mi pedig megyünk tovább! Nem szeretnék kiemelni senkit, mert ez egy igazi csapatmunka volt!

Percze Ferenc: – Sok pozitívumot nem tudok elmondani erről a találkozóról. Már az első negyedóra után egy kényszerű cserével kellett kezdenünk a mérkőzést, az egyik meghatározó játékos sérülése miatt. Ezután elmérgesedett a meccs, és kialakult egy szabálytalanságokkal tarkított durva játék. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, de az ellenfelünk mellé szegődő szerencse miatt, míg ők kihasználták, addig mi kihagytuk a ziccereinket. További sok sikert kívánok a Feláldozhatók csapatának!