2024.07.20.

A hajrában csikarta ki a továbbjutást a Nagylóc

Csak az utolsó negyedórában tudták felőrölni a Kazárt a végül a következő körbe lépő vendégek.

Múlt szombaton a régiónk legalacsonyabb vonalának Keleti-csoportjában szereplő Kazárnál volt jelenése a következő évadot egy vonallal feljebb megkezdő Nagylócnak a Vármegyei Kupa nyitányán. A szünetig nem találtak egymáson fogást a felek, közelebb voltak a vezetés megszerzéséhez a házigazdák, de nem jól sáfárkodtak lehetőségeikkel. A térfélcserét követően is folytatódott a küzdelem, mígnem az utolsó negyedórához érve a vendégek törték meg a jeget. A hátralévő időben aztán még két góllal mattolták kitámadó ellenfelüket a látogatók, akik végül három nullra nyertek.

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Kazár KSE-Nagylóc SE 0-3 (0-0)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L.)

Kazár KSE: Kapás – Medve, Dobos, Tátrai, Boros – Kovács D. (Árva, 71.), Bán, Ugró, Radics A. (Versics, 67.) – Oláh P., Lesziák. Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Nagylóc SE: Berki D. – Oláh Richárd, Csík Cs., Oláh K., Oláh M. (Jurecska, 46.) – Csík R., Csík D., Makó J., Medgyesi – Oláh D. (Oláh Roland, 46.), Oláh Á. Játékos-edző: Oláh Roland.

Sárga lap: Kovács D., Ugró, ill. Oláh Richárd, Csík D.

Gól: Oláh Á. (78.), Medgyesi (87.), Csík D. (90.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Kovács Valter: Aki nem látta a meccset, az eredmény alapján azt mondaná, biztos sima vendég győzelem volt. Viszont a mérkőzést mi irányítottuk, jól játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amit sajnos nem sikerült gólra váltanunk, és ahogy lenni szokott, ez megbosszulta magát. Gratulálok a Nagylócnak és további sikert kívánok nekik!

Oláh Roland: – Jó mérkőzésen vagyunk túl. Ez a Kazár már nem az a Kazár, amely tavaly volt a bajnokságban. Az időjárás nagyon befolyásolta a meccset. Összességében szervezetten futballoztunk. Sok helyzet kimaradt mindkét oldalon. A második félidőben volt egy cserénk csatárposzton, így sikerült felülkerekednünk. Meglett a váltás gyümölcse. Ekkor már sikerült lefocizni az ellenfelet. Három gólt is tudtunk szerezni. Összeszedett volt a játékvezetés, nem egyoldalú, köszönjük szépen! Sportszerűnek volt mondható a találkozó. Várjuk a következő fordulót. Szeretnénk továbbjutni a Karancslapujtő ellen is! Azt mondjuk, ha otthon teljesen kiállunk és szívvel fog játszani a csapat, akkor meg lehet csinálni, mert a labda gömbölyű!