2024.07.20.

Ismét örülhetett a Feláldozhatók

Hat vereség után a Felsőtoldot fektették két vállra a karancsságiak.

Vasárnap a Felsőtoldot fogadta a Feláldozhatók a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennegyedik körében. Nem volt érdemi különbség a résztvevők között az alsóházi ütközetben. Az összecsapás harmadához közeledve Könnyű révén előnybe tudtak kerülnek a hazaiak, de több gól nem is esett a meccsen. Próbálkoztak az egyenlítéssel a korábban alaposan megrostált látogatók, de mivel képtelenek voltak betalálni, így végül megőrizték vékonyka lépésfórjukat az egy nullra nyerni tudó karancsságiak, akik hat vesztes mérkőzés után tudtak ismét diadalmaskodni.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Felsőtoldi Cserhát TSE 1-0 (1-0)

Vezette: Varga P. B. (Szűcs M. L.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Gergely K., Csonka Achilles, Csonka Attila, Botos F. (Csonka K., 2.) – Berki Krisztofer, Csonka D., Csonka R., Botos R. – Berki Kevin (Jónás K., 46.), Könnyű

Felsőtoldi Cserhát TSE: Mészáros – Szentgyörgyi, Molnár M., Mosó, Harján – Molnár Á., Horváth, Oláh A., Németh – Szép, Danyi. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Berki A., Könnyű, ill. Danyi, Németh

Gól: Könnyű (26.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Oláh Norbert: – Sok sikert kívánok a Felsőtoldnak a továbbiakban, mi pedig megyünk tovább! Nem szeretnék belemenni a részletekbe, ugyanis fölösleges. Én már igazából a tavaszra koncentrálva készítem elő a dolgainkat, bízom abban, hogy megfelelő mennyiségű edzés mellett, megfelelő létszámban tudunk majd összejönni, és a múltat magunk mögött hagyva, fel tudjuk virágoztatni a tavaszi szezont.

Nyirjei András: – Ismét eléggé tartalékosan, éppen tizenegyen érkeztünk, több poszton kényszerű megoldást kellett találni. Ehhez képest egyenlő erők csatája volt, nehéz volt a mély talajon játszani, de helyzetek itt is-ott is adódtak. A hazai csapat vezetőgóljától sem törtünk meg. Hajtottak a srácok becsülettel, de az egyenlítés nem akart összejönni, még büntetőt is hibáztunk. Sajnos pont nélkül maradtunk, úgy gondolom, a döntetlen igazságosabb lett volna. Sportszerű mérkőzés volt, gratulálok a Karancsságnak a győzelemhez és további sok sikert! Csapatunkban pedig sokkal több van, mint amit a tabella mutat most, igyekszünk tavasszal megerősödve visszatérni! Köszönöm mindenkinek, aki az őszi szezonban rendelkezésre állt!

A bajnokság aktuális állása: