2024.04.22.

Idegenben diadalmaskodott a Feláldozhatók

Bevette Ceredet a karancssági alakulat.

Vasárnap a Feláldozhatókat fogadta a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenötödik körében. Támadóbban léptek fel a hazaiak, de fölényükkel nem tudtak mihez kezdeni, sőt a szünethez közeledve Oláh Kálmán révén megfricskázták ellenfelüket a látogatók. Ezután hiába próbálkoztak az egyenlítéssel a házigazdák, mindhiába, lehúztál a rolót az apait-anyait beleadó és végül egy nullás sikert arató vendégek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Cered VSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 0-1 (0-1)

Vezette: Mércse L. (Reviczki J., Gyetvai B.)

Cered VSE: Cseri – Pál M. (Tarnócz, 60.), Németh, Pap, Bolla – Tősér, Tóth I. (Bogdán, 79.), Danyi T., Danyi A. – Radics P., Mikus (Török, 46.). Edző: Horváth Jenő.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. (Jónás Sz., 46.) – Gergely K., Csonka Attila (Csonka K., 81.), Oláh M., Botos R. – Berki K. (Jónás K., 76.), Csonka Achilles, Csonka R., Oláh K. (Kardos, 85.) – Rusznyák, Berki B. Edző: Berta Gábor.

Sárga lap: Radics P., ill. Gergely K., Csonka Achilles

Gól: Oláh K. (38.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő:Két, fiatalokból álló csapat közül, sportszerű mérkőzésen, egy szerencsés góllal ezúttal a Feláldozhatók csapata győzött. Nincs okunk azonban elkeseredni, az új játékosok jól kapcsolódtak be a játékba, és úgy gondolom, képesek leszünk előrébb lépni. Gratulálunk a Karancsságnak!

Berta Gábor: Nehéz és küzdelmes meccsre számítottunk, és ezt is kaptuk! Az elején ellenfelünk több lehetőséget dolgozott ki, de aztán volt egy jó időszakunk az első félidő végén, ahol sikerült is megszereznünk a vezetést. A második félidőben próbáltunk inkább kontrákra építeni és elsősorban a védekezésre összpontosítani, ennek köszönhetően sikerült megtartanunk az előnyünket. Gratulálok a csapatunknak, mert nagyot küzdött mindenki, és Ceredről senkinek nem könnyű három ponttal távozni, azt gondolom! Remélem, ez a mentalitás megmarad a továbbiakban is! A Cered csapatának további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: