2024.07.20.

Meggyőző győzelemmel kezdte a tavaszt a Patak

Nem sok sansza volt a Nógrádsipeknek.

Vasárnap a Nógrádsipeket fogadta a Patak a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizenötödik körében. Negyedórán át jól zártak a vendégek, aztán egy nagy szabadrúgásgóllal előnyhöz jutottak a házigazdák. Ezt követően a találkozó kétharmadáig nem változott az állás, majd ismét mattolták ellenfelüket a meccs jelentős részét irányító hazaiak. Az utolsó percekben Bogdány dupláig jutott, egyúttal kialakítva az övéi három nullás sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 15. forduló:

Patak FC-Nógrádsipek SE 3-0 (1-0)

Vezette: Kovács M. (Horváth S., Rácz D.)

Patak FC: Pincze – Horváth B., Váró (Takács, 73.), Csókási, Mócsány (Tóth A., 73.) – Oravecz (Sinkovics, 68.), Várhegyi, Paulicsek, Németh (Fábián, 68.) – Bogdány, Forgács. Edző: Bella Sándor.

Nógrádsipek SE: Strehó – Horváth P., Pityi, Mócsány B. (id. Kelecsényi, 70.), Farkas – Percze (Végh Á., 46.), Árva, ifj. Kelecsényi (Várszögi, 70.) – Veréb (Deák L., 46.), Mester (Csernák, 46.), Mócsány G. (Deák N., 46.). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Bogdány, ill. Mócsány B.

Gól: Várhegyi (18.), Bogdány (62., 89.)

Jók: Csókási, Horváth B., Paulicsek, Várhegyi, ill. Mócsány B., Horváth P.

Bella Sándor:Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésen, megérdemelt győzelmet szereztünk a szervezetten játszó, de a kapunkra veszélytelen Nógrádsipek ellen. Már a meccs elején felvettünk egy ritmust, amit tartani tudtunk végig. Többet birtokoltuk a labdát, megvolt a mezőnyfölényünk, szép gólokat szereztünk, azon kívül volt még négy gólszerzési lehetőségünk, úgyhogy elégedettek lehetünk. Sportszerű meccs volt, további sok sikert kívánok a ‘sipeki csapatnak!

id. Kelecsényi Gábor:Sportszerű meccsen, a helyzeteiket jól használták ki a hazaiak. Gratulálok Bella Sanyinak és csapatának!

A bajnokság aktuális állása: