2024.07.25.

Igazolta a papírformát a Keszeg

Legénden ért el elvárható sikert Cseri Kornél együttese.

Vasárnap Legénden járt a Keszeg a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenötödik fordulójában. Remekül kezdtek a látogatók, tíz perc alatt kétszer is mattolták a sereghajtót. Ezt követően viszont felébredtek a hazaiak, akik a játékrész derekán szépítettek, majd nem sokon múlott, hogy összejöjjön az egyenlítés is, végül azonban kitartott a másik oldal előnye a pihenőig. A második etapban már nem igazán volt kérdés, fokozatosan fölénybe kerültek a vendégek, ami további négy újabb találatban is megmutatkozott. Burai tripláig jutott. Hat egyes sikert könyvelhetett el a lefújáskor Cseri Kornél társulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 15. forduló:

Legéndi SE-Keszegi SE 1-6 (1-2)

Vezette: Molnár L. (Szász K.)

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Oláh T., Kovács R., Moravetz – Nagy D., Csóka (Lajos B., 46.), Soós, Réczi (Kucsera, 66.) – Hámori (Garaba, 73.), Ságodi. Edző: Márkus Márk.

Keszegi SE: Rojkovics – Mezei (Babinszki, 66.), Durucz, Kovács L., Bujtár (Pistyúr, 77.) – Belencsák, Varga G., Veres (Urbán, 58.), Marozsán – Burai, Muszta. Edző: Cseri Kornél.

Sárga lap: Réczi, ill. Belencsák

Gól: Csóka (26.), ill. Muszta (5.), Durucz (10.), Belencsák (61.), Burai (65., 80., 90.)

Jók: senki, ill. Burai, Rojkovics

Márkus Márk: A mérkőzés kezdetén bealudtunk, kaptunk két elkerülhető gól. Nagy nehezen sikerült egy gólt találnunk, az első félidőben több jó támadásunk volt, de sajnos nem sikerült gólra váltani. A második félidőben már látszott a fáradtság és a keszegi csapat felénk kerekedett. Próbáljuk folytatni a csapatépítést, reméljük, meglesz az eredménye. További sok sikert a Keszegnek!

Cseri Kornél: Esélyeshez méltó módon kezdtük a mérkőzést és hamar sikerült kétgólos előnybe kerülnünk. Ám utána sajnos elhittük, hogy hátra dőlhetünk, ezt a lelkes hazaiak kihasználták és szépítettek. Bizony ebben az időszakban a kapusunknak köszönhettük, hogy előnnyel mehettünk a szünetre! A szünetben viszont sikerült higgadtan átbeszélni a dolgokat, és nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy a második játékrészre rendkívül motiváltan futottak ki, immáron egy szemernyi esélyt sem hagytunk ellenfelünknek, így kihoztuk a maximumot ebből a meccsből is. Összességében szép győzelmet arattunk, és a múlt héthez képest kicsit felszabadultabb játékot tudtunk bemutatni, néha kifejezetten szép megoldásokkal, de ami igazán fontos, hogy sikerült felrázni magunkat a második félidőben, és ekkor dicséretes volt a motivációnk.

A bajnokság aktuális állása: