2024.05.26.

Kiböjtölte a sikert a Zagyvaróna

Tizenegyedik bajnokijukon a Feláldozhatókat felülmúlva gyűjtötték be első pontjaikat a házigazdák.

Szombaton a Feláldozhatókat fogadta a Zagyvaróna a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenkettedik körében. Fél órán át tudták állni a sarat a mindössze tíz fővel kiálló vendégek, Kakucsi törte meg a csendet. A szünet után Péli duplázta meg övéi előnyét, majd hamarosan Puporka is beköszönt. A létszámhátrány ellenére becsülettel harcoltak a karancsságiak, de azért az utolsó percekben is kapituláltak. Vanó alakította ki a házigazdák négy nullás sikerét jelentő végeredményt. Tizenegyedik bajnoki fellépésén az első sikerét jegyezhette fel a mezőny újonca.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Zagyvarónai SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 4-0 (1-0)

Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs.)

Zagyvarónai SE: Balázs P. – Berzák, Vanó, Végi, Horváth (Oláh B., 73.) – Péli, Oláh G., Kakucsi (Gáspár, 83.), Eczet – Botos T. (Oláh K., 66.), Puporka. Játékos-edző: Oláh Géza.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Csonka R. – Jónás K., Csonka Achilles, Csonka Attila, Botos R. – Csonka K., Csonka D., Makó J., Jónás Sz. – Berki B. Edző: Oláh Norbert.

Sárga lap: Puporka

Gól: Kakucsi (31.), Péli (50.), Puporka (56.), Vanó (89.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Oláh Géza: – Történelmi pillanatnak lehettek szemtanúi a jelenlévők, hiszen újjáalakulásunk óta ezek az első pontjaink. Jó érzés nyerni! Nagyon sok munka volt ebben a pályán és azon kívül is egyaránt. Mindenki, aki ehhez egy kicsit is hozzátett, büszke lehet magára! A mérkőzésen mindenki tette a dolgát, senkit nem érhet panasz. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, amit rendre kihagytunk. Ez egy kicsit görcsössé tett minket, ennek ellenére tudtuk, hogy előbb-utóbb sikerül majd betalálni és onnantól simábban mennek a dolgok. Minden játékost dicséret illet, nem csak e miatt a meccs végett, hanem az eddigi összes lejátszott mérkőzés miatt. Szeretnénk megköszönni a maroknyi szurkolóinknak és segítőinknek a bíztatást és támogatást! Igyekszünk minél több örömet szerezni nekik a továbbiakban. A karancssági csapatnak csak gratulálni lehet a pályán és azon kívül nyújtott teljesítményhez egyaránt! Sok sikert nekik a továbbiakban! Mi pedig megyünk előre!

Oláh Norbert: – Szívből örülök annak, hogy mi törhettük meg a Zagyvaróna csapatának rossz sorozatát. Szabálytalanság nélkül, sportszerű keretek között, korrekt játékvezetés mellett nyert a hazai csapat.

A bajnokság aktuális állása: