2024.07.25.

Nem kegyelmezett a Kazár

Tíz gólt szedett be az előző fordulóban alaposan megrostált Felsőtold.

Szombaton a Felsőtoldot fogadta a Kazár a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkettedik fordulójában. Alapesetben is favoritnak számítottak volna a házigazdák, ez a várakozás pedig még inkább igaz volt annak tudatában, hogy egy körrel korábban alaposan megrostálták a piros lapok által sújtott vendégeket. Az első negyedóra után meg is szerezték a vezetést a hazaiak, akik további négy góllal rukkoltak elő a szünetig. A második felvonásban sem lassított a fölényben futballozó oldal, aminek tíz nullás siker lett a vége. Radics négyszer köszönt be, míg Oláh Patrik és Lesziák három-három találatot vállalt.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Kazár KSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 10-0 (5-0)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Reviczki J.)

Kazár KSE: Simon – Medve, Dobos, Kovács Gy., Árva – Gecse, Bán, Lesziák, Oláh P. – Sulcz (Harmat, 62.), Radics I. Edzők: Kovács Gyula, Kovács Valter.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Borbély F. – Buda, Molnár M., Földi (Borbély M., 51.), Mosó – Molnár Á., Horváth, Oláh A., Danyi – Váradi, Tőzsér. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Lesziák, Oláh P., ill. Molnár Á.

Gól: Radics (16., 31., 36., 65.), Oláh P. (24., 85., 87.), Lesziák (35., 75., 80.)

Jók: az egész csapat, ill. Molnár M., Tőzsér

Kovács Valter: – A korai kezdés miatt nagyon kevesen jöttünk össze, így nehezebb volt a csapat összeállítását megoldani, de ez a játékunkon nem látszott meg, mindenki elég jól alkalmazkodott hozzá. Biztató, hogy sok helyzetet sikerült gólra váltani és szép támadásokat vezettünk. Minden tiszteletünk a ellenfélnek, hogy eljöttek és becsületesen végigjátszották a mérkőzést! Továbbiakban sok sikert a Felsőtoldnak!

Nyirjei András: – Sok jóra nem számíthattunk, részünkről a legfontosabb az volt, hogy ki tudjunk állni, ezúttal is köszönöm, aki eljött, sajnos ma ez ennyire volt elég. A sok hiányzót nem bírtuk el, és a fejekben benne maradt a múlt heti meccs. Ennek ellenére úgy gondolom, az eredmény túlzó, bár mindenben jobb volt ma a Kazár, gratulálok a győzelmükhöz! Ahogy már említettem, a Fegyelmi Bizottság döntéseinek árnyékában zajlott le a meccs, nehezen emészthető, hogy többmeccses eltiltásokat kaptunk a csapatból öten is, ami nagyban köszönhető Gecse játékvezető otthon megírt „történetének”. Hiába reagáltunk, hogy jelentése erős túlzásokat tartalmaz… Sajnáljuk, hogy így alakult, a hátralévő két mérkőzést megpróbálunk becsülettel lehozni, meglátjuk, ez mire lesz elég. Bízom benne, hogy innen is fel tudunk állni és mihamarabb elfelejtjük ezt az egészet. Nem lehet kifogásokat keresni, csinálni kell tovább!

A bajnokság aktuális állása: