2024.07.20.

Ismét nyert a Rétság ellen a Romhány

A két csapat vármegyei harmadosztályú csapat második edzőmérkőzését is a Bencsik-alakulat húzta be.

Múlt hétvégén újabb előkészületi találkozón nézett farkasszemet a vármegyei harmadik vonal dél-nyugati-csoportjában éllovas és az észak-nyugati-régióban szereplő Rétság. A második gyakorló meccs végén is a házigazdák örülhettek, akik ezúttal öt kettőre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Romhány KSE-Rétság FC 5-2 (4-1)

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Péter Cs., Jávor, Seres Á. – Takács, Dudás, Bencsik, Hegedűs – Varga Gy., Szunter. Cserék: Mudroncsik, Dóka, Paróczi, Petényi, Varga T., Berta, Majer. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Rétság FC: Barna – Benkocs K., Tövis, Monostori L., Durján – Körmöci, Szklenár, Homolya, Juhász – Lakatos, Ragács. Cserék: Hekli, Molnár, Pataki. Edző: Havay Zoltán.

Gól: Szunter (2), Dudás, Takács, Varga Gy., ill. Molnár (2)

Bencsik Emil: Kezdenek a játékosok összeszokni. Jó volt a hozzáállása az egész csapatnak, mind a cseréknek, mind a kezdőknek. Az első félidőben négy egyre tudtunk vezetni és nagyon sok helyzetet sikerült kidolgoznunk. Örülök ennek a győzelemnek. Gratulálok a csapatnak! Egyre összeszokottabb és ügyesebb lesz a társaság. Elérte a célját az edzőmeccs. További sok sikert a Rétságnak!

Havay Zoltán: – Túl vagyunk a második felkészülési mérkőzésünkön. Jó iramú meccset sikerült játszani. Köszönjük szépen a romhányi csapatnak, a vendéglátást! Sok sikert kívánok nekik!