2024.07.19.

Visszavágott a Karancsalja

A két csapat második edzőmérkőzésen legyőzték a hazaiak a Zagyvarónát.

A mögöttünk hagyott hétvégén ismét az egy vonallal lejjebbi keleti-csoportban szereplő Zagyvarónát fogadta edzőmérkőzésen a vármegyei másodosztályú Karancsalja. A házigazdák visszavágtak a korábbi vereségért, nyolc négyre nyert Csicsman Tamás brigádja.

Felkészülési mérkőzés:

Karancsaljai MSE-Zagyvarónai SE 8-4

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Bába, Bolyós G., Dienes Gá., Dienes Ge. – Rimai, Sásdi, Bolyós B., Gordos – Máté B., Puporka R. Cserék: László V., Fekete L., Csicsman. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Zagyvarónai SE: Lenkei – Végi, Oláh G., Rimai N., Horváth – Kakucsi, Balogh L., Klajban M., Balogh G. – ifj. Puporka K., Palotai D. Edző: Kaspár Zsolt.

Gól: Puporka R. (2), Sásdi, Bolyós B., Máté B., Rimai, Csicsman, ill. Palotai D. (2), Klajban M., ifj. Puporka K.

Csicsman Tamás: Létszámban jobban kinézve, a múlt hetinél sokkal jobb talajon, helyenként tetszetős játékkal sikerült megszerezni a győzelmet. Köszönjük a Zagyvarónának a két edzőmérkőzést, és sok sikert kívánunk a tavaszi szezonra!

Kaspár Zsolt: – Nagyon kevesen voltunk, tizenegyen tudtunk elmenni a mérkőzésre. Az első harminc percet átaludtuk. Korai volt az időpont. Az utolsó két fél órában már kicsit jobb volt a játék, a hozzáállás, de így csere nélkül ennyire voltunk képesek. Tizenegyest is hibáztunk. A Karancsalja most ennyivel jobb volt.