2024.07.20.

A szünet után igazolta az osztálykülönbséget a Varsány

A második félidőben döntötte el a Kétbodony elleni edzőmeccsét Báránkó Gábor csapata.

Az előző hétvégén Diósjenőn futott össze gyakorló mérkőzésen a vármegyei harmadik vonal dél-nyugati-csoportjában szereplő Kétbodony és az egy osztállyal feljebb versenyző Varsány. A szünetig még tartotta magát Bartyik Róbert együttese, a pihenőt követően viszont nagyon simává tette az edzőmeccset a végül hat nullra nyerni tudó másik oldal.

Felkészülési mérkőzés:

Kétbodony SE-Varsány SE 0-6 (0-0)

Diósjenő, műfüves pálya.

Kétbodony SE: Sirkó – Boros, Szorcsik, Hornyák – Takács B., Jele, Nagy B., Farkas – Molnár J., Takács J., Valusz. Cserék: Berta, Tóth J., Marosi. Edző: Bartyik Róbert.

Varsány SE: Baráth – Báránkó, Mlinkó, Csizmadia, Király Sz. – Takács R., Takács G., Unyi, Bakó – Király T., Kiss Á. Cserék: Lehoczki, Varga S., Friskó, Havasi, Rigó B., Hegedűs. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Varga S. (2), Király T. (2), Unyi, Havasi

Bartyik Róbert: A sérülések sajnos megint nem kerültek el minket, de negyvenöt percig jól csináltuk, amit csináltunk. Utána a jobb erőben lévő, szimpatikus varsányi csapat kihasználta helyzeteit. Ezzel az új összeállítással amúgy sem vártam csodát, de mondhatom, hogy jól szolgálta a felkészülést a találkozó, és most már nagyon bízom benne, hogy komolyabban veszik majd a fiúk ezeket a gyakorló meccseket.

Báránkó Gábor: – Szép számmal jöttünk össze első edzőmérkőzésünkön! Az edzéseket eléggé hanyagolja a csapat nagy része, de ennek ellenére nagyon régen látott szép játékot mutatott a társaság! Köszönöm a sportszerű Kétbodonynak a játékot!