2024.07.13.

Bajnoki ellenfélnél nyert a Karancslapujtő II

Mihálygergén húzott be gyakorló mérkőzést Szőrös Krisztián brigádja.

Múlt szombaton edzőmérkőzésen nézett farkasszemet két vármegyei másodosztályú gárda. A Mihálygerge a Karancslapujtő tartalék csapatát fogadta. Végül sima, öt nullás sikerre tettek szert a látogatók a tartalékos házigazdáknál.

Felkészülési mérkőzés:

Mihálygerge SE-Karancslapujtő KSE II 0-5 (0-2)

Mihálygerge SE: Gordos M. – Somoskői, Zsély, Csonka, Harai – Rácz P., Lantos, Ruzsinszki, Oláh T. – Budveszel, Langa (Zombori).

Karancslapujtő KSE II: Lantos – Cseh, Sánta, Susán, Tóth P. – Botos, Banka D., Fenes, Gyurkó – Oláh H., Banka K. Cserék: Putnoki, Veréb, Bari, Orsós Z., Gordos T., Lavaj, Szőrös. Játékos-edző: Szőrös Róbert.

Gól: Banka K., Orsós Z., Lavaj, Bari, Szőrös

Zsély Dániel: – Először is, azzal kezdeném, szeretném megköszönni Szőrös Krisztiánnak, hogy az egyik fiatal titán kapusát kölcsönadta védeni. Szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtott és mindent megtett a mi csapatunkért, pedig nem ide van igazolva. Egy jó pár játékosról nálunk ez már nem mondható el. és akkor úgy gondolom, összefoglaltam a csapatom teljesítményét. Nem szeretném arra fogni, hogy milyen csapattal álltunk fel, mert ez mind csak kifogás. Akaratgyenge, ötlet es leginkább futás nélküli játék jellemzett minket. Talán az első harmad, ami értékelhető. Azt gondolom, ettől sokkal, de sokkal több kellene! A jó es fiatal Karancslapujtő csapatának sikeres felkészülést és további sok sikert kívánok!

Szőrös Krisztián:Ez az edzőmeccs már picit jobban indult, mint az előző. Többen össze tudtunk jönni a megye kettes csapatból és a védelmünk is úgy-ahogy megvolt. Azért még ifistákkal tudtuk teljessé tenni a csapatot. Szimpatikus ellenféllel találkoztunk, Zsély Dani barátom igen jó csapattal rendelkezik. Az igazsághoz hozzátartozik, sok hiányzójuk volt és kapusuk sem volt. Ezért a mi ifi kapusunk védett nekik. Szerintem egy, ebben az időszakban jó iramúnak mondható mérkőzést játszottunk. A pálya talaja tökéletes volt. Akadtak szép jelenetek mindkét oldalon, több helyzet ki lett dolgozva, amikből mi gólokat is tudtunk elérni. Ismét elérte a célját ez az edzőmérkőzés. Zsély Daniéknak sok sikert kívánok a bajnoksághoz!