2024.04.16.

Edzőmeccsen is megtréfálta a Rimócot a BSC

Felkészülési mérkőzésen is legyőzte bajnoki ellenfelét Babcsán Tibor csapata.

Múlt szombaton gyakorló meccsen futott össze két vármegyei másodosztályú alakulat, a Balassagyarmati SC a Rimóccal találkozott. Ahogy az őszi idény végén, a mostani edzőmérkőzésen is meglepetés született és a BSC örülhetett.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati SC-Rimóci SE 4-3 (2-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Balassagyarmati SC: Beniczky – Horváth B., Csordás K., Vas, Szilveszter – Horváth T., Major – Csábi G., Csábi T., Csábi B. – Kovács A. Cserék: Buzás, Tóth Á. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Rimóci SE: Csizmadia – Veres, Fábián, Tiszttartó, Tótok – Rácz Sz., Czupkó, Bangó Renátó, Bangó B. – Krivánszky, Balázs L. Cserék: Rácz I., Bangó Rómeó, Golopi. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: Kovács A. (2), Csordás K., Csábi T., ill. Bangó Rómeó, Bangó Renátó, Bangó B.

Babcsán Tibor: – Négy játékost teszteltünk az első edzőmérkőzésünkön. Mindenáron viszont nem akarjuk bővíteni a keretet, mert ott vannak az ifistáink. Bár rájuk most nem számíthattunk, mert kora délután nekik is meccsük volt. A próbázók közül kettőt el is tanácsoltam, megmondtam nekik, hogy nem ütik meg ezt a szintet. A másik kettőben még látok fantáziát, de elég erősek a fiataljaink és belőlük tudunk válogatni. Azért még a következő találkozón megkapják a lehetőséget, hogy megmutassák, megfelelnek a mi szintünknek, de ha nem, akkor sajnos nekik is meg kell köszönni a részvételt. Jó a közösség, egyben van a társaság, szeretnek együtt lenni a srácok. Nem nagyon akarunk idegeneket. Ebből az állományból kell kihoznunk, hogy jó csapatunk legyen. Jól és szépen játszottunk, betartották a fiúk, amit kértem tőlük. Nekem tetszett! Pedig a Rimóc nem a leggyengébb csapatok közé tartozik a bajnokságban… Szerintem ez egy szép eredmény volt. 

Fábián Róbert:Első edzőmérkőzésünket játszottuk. Rengeteg hibát követtünk el, amin javítani kell! Ezeken a meccseken még belefér, a bajnokin már nem! Készülünk a következő mérkőzésre.