2024.07.19.

Revánsot vett a Borsosberény

A két együttes második gyakorló meccsén legyőzte a Bernecebaráti-Kemencét Dinnyés Csaba csapata.

Múlt szombaton ismét egymás elleni felkészülési meccsen mérte össze tudását két csapat a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjából. A Borsosberény a Bernecebaráti-Kemencét fogadta. A múltkori gyakorló mérkőzéstől eltérően, ezúttal a négy háromre nyerni tudó hazaiak lehettek boldogabbak a végén.

Felkészülési mérkőzés:

Borsosberény SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 4-3 (1-2)

Borsosberény SE: Lakatos Gy. – id. Oláh J., ifj. Oláh J., Balla, Virág D. – Koren, Jardek, Bulejka, Csósza – Farkas, Tóth Á. Cserék: Oláh P., Oláh Sz., Lakatos I., Suhaj, Dinnyés, Varga A., Virág Zs. Játékos-edző: Dinnyés Csaba.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Esztergomi – Bálint T., Nagy Sz., Vig, Tóth K. – Varga M., Ujvári, Dombi Zs., Nagy I. – Gáspár, Bugány, Cserék: Forgács Z., Forgács L., Sági, Melo. Edző: Németh Krisztián.

Gól: Virág Zs. (2), Koren, Farkas, ill. Ujvári, Nagy Sz., Melo

Dinnyés Csaba: Szép időben, megfelelő létszámmal vártuk a mérkőzést. Sportszerű meccset játszottunk. Mint mindig, tíz perc alatt megkaptuk a gólunkat, ezután kezdtünk játszani. Egyenlítettünk, majd ismét vezetett az ellenfél. Sok volt az ívelés mindkét oldalon, ebből mi jöttünk ki jobban. Köszönjük az ellenfélnek, sok sikert a bajnokságban!

Németh Krisztián: – Nem tudtam mire vélni, de elég fáradtan mozogtunk. Annak ellenére, hogy próbáltuk a játékunkat játszani. Ez az első félidőben sikerült is, de a másodikban érthetetlen módon, megült a csapat. Ennek meg is lett az eredmény. Semmi túlzás nélkül tudom mondani, hogy felhoztuk az ellenfelet. Azért vannak edzek a mérkőzések, hogy tanuljunk a hibákból és megfelelő erőnlétet szerezzünk. Van még hova fejlődnünk a fegyelmezettségben.