2024.07.25.

A Bercel nyert, a Legénd kikapott

Pest vármegyei negyedosztályú gárdákkal játszottak edzőmeccset a régiónk harmadik vonalában szereplő csapatok.

Régiónk harmadik vonalának két képviselője is Pest vármegyei negyedosztályú ellenféllel vívott edzőmeccset az előző hétvégén. A Bercel győzött, míg a Legénd vereséggel zárt. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

FC Sződ-Bercel KSK 3-6

Bercel KSK: Nagy – Berta, Szilfai, Jakus, Szklevan – Dávid L., János D., Makkai, Bagyal – Turi, Oláh M. Cserék: Oláh D., Káplár, Takács S. Játékos-edző: Berta János.

Gól: Takács S. (3), Bagyal, Turi, Oláh F.

 

Berta János: A téli pihenő után végre pályára léphettünk. Minden csapat tudja, hogy a téli szünetet követően az edzőmérkőzések létfontosságúak. Ezért nagyon örülünk, hogy olyan csapat ellen léphettünk pályára, akiknek a játékát nem ismertük. Új szemszögből láthattuk magunkat, az erősségek és a hiányosságok is felszínre kerülnek. A remek ellenfélnek köszönhetően dinamikus mérkőzést játszottunk, ez látszik a gólok számából is. Köszönjük a vendégjátékosok segítségét! Folytatjuk a felkészülést és már nagyon várjuk a bajnokság kezdését!

Penci SE-Legéndi SE 3-1

Legéndi SE: Miklián – Moravetz, Soós, Gláz, Oláh T. Nagy D., Kovács, Mészáros, Ságodi – Réczi, ifj. Bujnyik. Cserék: Kelemen, Laczkó, Márkus, Barnoki. Edző: id. Bujnyik János.

Gól: Réczi

id. Bujnyik János:Ismét más felállással kezdtünk. Az első félidő a miénk volt, a második az ellenfélé. Gratulálok a Pencnek! Mi pedig megyünk tovább. Vasárnap az Ecseget fogadjuk.