2024.05.22.

Újabb pontokat tudott szerezni a Felsőpetény

Kiegyenlített küzdelemben maradt alul az Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Felsőpetény a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenkilencedik fordulójában. Fél óra után tudtak vezetést szerezni a házigazdák, akik még egyszer beköszöntek a szünet előtt. A második felvonás elején érkezett a szépítés, de villámgyorsan válaszolt a másik oldal. Nem adták fel a látogatók, és ugyan a hajrában faragtak hátrányukból, egyenlíteniük nem sikerült, így három kettőre nyertek a hazaiak.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 19. forduló:

Felsőpetény SE-Egyházasdengeleg FE 3-2 (2-0)

Vezette: Varga F. (Varga P. B., Gecse Z.)

Felsőpetény SE: Piszár – Misják, Belovai (Fekete, 70.), Hegedűs, Tóth Z. (Csillag, 75.) – Rendi, Sógor, Fekete (Busai, 60.), Garai G. – Busai, Garai M. (Barnoki, 46.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Z. – Báthy, Hajdú A., Pete, Gyurik B. – Hajdú N., Szarvas (Pusztai, 60.), Bacskai, Szűcs -Liptai, Fűrész. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: Busai

Gól: Burai (30., 41.), Barnoki (50.), ill. Hajdú N. (48.), Hajdú A. (79.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: Megérdemeltük a győzelmet! Szépen, okosan, higgadtan játszottunk, tartottuk magunkat az öltözőben elhangzottakhoz! Mindkét félidőt mi uraltuk, sok helyzetet alakítottunk ki, két kapufát is rúgtunk, ami sajnos kifelé pattant, és volt sok ziccerünk, ami kimaradt. Ezen még mindig van mit javítanunk! Ellenfelünk két gólt szerzett, egyet pontrúgásból. Voltak veszélyes kontratámadásaik, amiket Piszár bravúrosan hárított. Összegezve, büszke vagyok a csapat minden játékosára, egytől egyig, és bízom benne, hogy ezzel a mentalitással és játékkal fogjuk folytatni a további fordulókat! Sajnos újabb komoly sérültünk lett, Tóth Zoliért jött most a mentő. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

Berkes Balázs: Nem érdemeltünk vereséget! Az első félidőben több lehetősége volt az ellenfelünknek és kaptunk két elkerülhető gólt. A második félidőben már mi domináltunk, sőt annyi tiszta helyzetet kihagytunk, amivel több mérkőzést is meg lehetett volna nyerni. Így viszont még a döntetlent sem sikerült elérnünk, pedig a látottak alapján megérdemeltük volna.

A bajnokság aktuális állása: