2024.04.22.

Legénden ért el a várakozásokhoz igazodó győzelmet Laczkovszki Zsolt brigádja.

Vasárnap Legénden volt jelenése a Felsőpeténynek a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenhatodik körében. Esélyesként tekinthettünk a vendégekre, lelkesen tette azonban a dolgát a sereghajtó. Fél óra elteltével azért előnybe tudtak kerülni a látogatók, de egészen a második felvonás derekáig nyílt maradt a meccs. Ezt követően újabb gólt kaptak a hazaiak, majd összeestek és jöttek sorban az újabbnál újabb beszedett találatok. A hajrában legalább némi kozmetikázás sikerült a házigazdáknak. Végül hat egyre nyertek a felsőpetényiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 16. forduló:

Legéndi SE-Felsőpetény SE 1-6 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Babcsán Zs., Dombi D.)

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Megyeri, Kovács R. (Csémi, 75.), Oláh T. – Laczkó (Kucsera, 70.), Csóka (Lajos B., 60.), Réczi, Ságodi – Hámori, Nagy D. Edző: Márkus Márk.

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth P., Hegedűs, Tóth Z., Misley – Fekete M. (Fekete A., 80.), Sógor (Benyusovics, 80.), Belovai (Rendi, 46.), Varga B. (Busai, 70.) – Burai (Barnoki, 46.), Nagy Cs. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Nagy Cs.

Gól: Nagy D. (89.), ill. Burai (31.), Sógor (67.), Barnoki (72.), Nagy Cs. (75., 85.), Misley (88.)

Jók: senki, ill. Rendi, Benyusovics, Tóth P., Tóth Z., Nagy Cs., Barnoki, Fekete A.

Márkus Márk:Egy nagyon jó iramú mérkőzést kezdtünk, voltak helyzeteink, de gólt nem tudtunk belőle szerezni. Az ellenfélnek sikerült, így vendégvezetéssel mentünk a szünetre. A második félidő elején voltak még helyzeteink, de a vendégek tudták növelni az előnyüket, mi elfáradtunk, és sajnos megint egy nagyobb vereség lett a vége. Sok sikert a ‘Peténynek!

Laczkovszki Zsolt: Álmosan, darabosan kezdtük a mérkőzést. Voltak helyzeteink, de elpuskáztuk. A Legéndnek voltak veszélyes kontratámadásai, de szerencsénkre ők sem tudták kihasználni. Majd Burai megtörte a jeget és egy nullás vezetéssel zártuk az első félidőt. A második félidőre frissítettem a középpályát és a támadósort is. Rendi Andris lendületet adott a csapatnak, remekül játszott és felébredtünk. Jöttek is a gólok, Barnoki is betalált, Nagy Csaba kétszer is, aztán Sógor szabadrúgásból és Misley zárta a sort. A cserék jól szálltak be a meccsbe, erőt adtak a csapatnak! Gratulálok a Legéndnek, nagyon szép becsületgólt szereztek! A második félidei játékunk tetszett, ott már jól játszottunk, de az első félidővel nem voltam kibékülve! Javítanunk kell továbbra is a helyzetkihasználásunkon! Készülünk a következő mérkőzésünkre!

A bajnokság aktuális állása: