2024.04.16.

Hozta a kötelezőt a Nőtincs

Az Egyházasdengeleg ellen aratott sima sikert Matyóka Ferenc társulata.

Vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenhatodik fordulójában. Pár perc alatt betaláltak az egyértelmű favoritnak számító hazaiak, kisvártatva viszont érkezett az egyenlítés. Az első félidő derekán további három góllal rukkoltak elő a házigazdák, akik egyúttal le is rendezték a meccset. A szünet előtt tovább nőtt a különbség, majd a második felvonásban még két alkalommal köszöntek be a vendéglátók. Végül hét egyes győzelemre tett szert Matyóka Ferenc alakulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 16. forduló:

Nőtincs SE-Egyházasdengeleg FE 7-1 (5-1)

Vezette: Kis G. Zs. (Kis Zs., Ferencz P.)

Nőtincs SE: Papp – Fuchs P. (Bucsek, 42.), Kiss D., Dancsó, Horváth I. (Gyuricza T., 63.) – Petrik, Krausz (Miklián, 46.), Nógrádi, Busai – Maglódi (Kovács K., 77.), Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Gyurik P., Báthy (Mlinárcsek Z., 46.), Pete, Hajdú A. (Mlinárcsek G., 83.) – Szűcs, Bacskai, Szarvas, Liptai – Fűrész, Pusztai. Edző: Berkes Balázs.

Gól: Mikulinszki (7., 62.), Maglódi (20., 55.), Nógrádi (28., 30., 38.), ill. Pusztai (11.)

Jók: Kiss D., Mikulinszki, Nógrádi, Maglódi, ill. senki

Matyóka Ferenc:Egy nagyon sportszerű mérkőzést vívtunk. A három pont sorsa nem volt kérdéses, csak a gólarány mennyiségét nem lehetett előre kiszámítani. Nagyon jó első félidőt játszottunk, meg is szereztük az öt egyes előnyt. A második félidőt cserékkel kezdtük, akkor kicsit visszaesett a játék irama, de bebiztosítottuk a győzelmünket. A játék fejlődést mutatott az első tavaszi fordulóhoz képest. Készülünk a keszegi meccsre.

Berkes Balázs: Túlzó az eredmény, nem volt ekkora különbség a két csapat között. Az első félidőben gólokkal ajándékoztuk meg ellenfelünket. A második félidőben megpróbáltuk rendezni a sorokat, ez valamennyire sikerült is, de az eredményen már nem tudtunk javítani.

A bajnokság aktuális állása: