2024.04.19.

Nem botlott meg a Patak

Simán nyert Ipolyszögön Bella Sándor legénysége.

Múlt vasárnap Ipolyszögön járt a Patak a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának harmadik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre az egyértelmű esélyesként ringbe szálló vendégek, már a nyitónegyedórában vezettek, az első félidő derekán pedig további két góllal rukkoltak elő. A második etap elején még kétszer találtak be a látogatók, majd Takács Gergely tripláig jutva keserítette volt csapatát. A hajrában újabb találatot értek el a patakiak, akik így könnyed, hét nullás győzelmet arattak.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 3. forduló:

Ipolyszögi SE-Patak FC 0-7 (0-3)

Vezette: Zsélyi Cs. (Reviczki J., Pálinkás S.)

Ipolyszögi SE: Tóth Z. – Selymes (Balla, 60.), Keresztes, Horváth L., Gyurcsán – Mestra (Vachó, 65.), Mátyás K., Papp, Jakus – Ábrahám, Muladi. Játékos-edző: Papp Ádám.

Patak FC: Oláh R. – Horváth B. (Tóth A., 56.), Váró, Mócsány, Dombi (Forgács, 46.) – Oravecz, Várhegyi, Németh (Pincze, 63.), Fábián (Rengő, 74.) – Takács, Pásztor. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Keresztes, Balla, ill. Oravecz, Várhegyi, Forgács

Gól: Takács (12., 47., 73.), Pásztor (26., 83.), Fábián (27.), Oravecz (54.)

Jók: senki, ill. senki

Papp Ádám: – Nem sikerült a tavalyi mérkőzéshez hasonló meglepetést okozni, alulmaradtunk egy erősebb ellenféllel szemben. A hibáinkból tanulva összpontosítunk a következő meccsekre. 

Bella Sándor: – A mérkőzés több, mint kétharmadában azt kaptam vissza, amit megbeszéltünk, még akkor is, ha játékunkban nem volt olyan dinamika, amilyet én szerettem volna. Persze az is igaz, hogy a hazai csapat sem kényszerített minket erre. Az utolsó húsz-huszonöt perc viszont felejtős, sima vezetésnél feszült és helyenként fegyelmezetlen lett a társaság. Azt sem igazán értem, hogy a kilencven percből miért kell húszat elvenni a játékvezetőnek és színházi előadást tartani játék helyett?

A bajnokság aktuális állása: