2024.06.24.

Könnyed sikerrel javított a Bercel

Az utolsó pillanatban beszedett góllal kapott ki az emelt fővel veszítő Legénd.

Múlt vasárnap a Felsőpetényt fogadta a Bercel a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának harmadik fordulójában. Támadólag léptek fel a házigazdák, ehhez képest viszont majdnem a komplett első félidőt ki tudták húzni a vendégek. Éppen a szünet előtt, büntetőből kaptak egy gólt. A második etapban hamar eldőlt a meccs, sorban jöttek az újabbnál újabb hazai találatok. Valamivel több, mint negyedóra alatt háromszor vette be a kaput Berta János legénysége. A hajrára is tartogattak egy eredményes befejezést a berceliek, akik így sima, öt nullás sikerre tettek szert.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 3. forduló:

Bercel KSK-Felsőpetény SE 5-0 (1-0)

Vezette: Boda V. (Szász K., Horváth S.)

Bercel KSK: ifj. Kovács R. – Szilfai, Dávid L., Jakus, Nyúl – Hári (id. Kovács R., 59.), János D. (Szebeni, 75.), Berta, Makkai – Turi, Terman (Molnár, 68.). Játékos-edző: Berta János.

Felsőpetény SE: Kiss G. – Misják, Belovai, Tóth P., Tóth Z. – Burai, Csillag (Benyusovics, 46.), Hegedűs, Nagy Cs. (Varga B., 78.) – Garai M., Mátyás B. (Barnoki, 55.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Berta, Szebeni, ill. Belovai, Hegedűs

Gól: Turi (45., 81.), Terman (50., 61.), Nyúl (57.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berta János: – Igazán élvezetes mérkőzés volt. Nagyon elégedett vagyok a csapattal. Igazán összeszedetten játszottunk! A hazai pálya és a sok szurkoló nekünk kedvezett! Tovább dolgozunk, hogy midig ilyen jó meccset tudjunk játszani!

Laczkovszki Zsolt: – Nem ment a játék, nem tudom, mi volt velünk, ha két órán át játszunk, akkor sem tudtunk volna gólt rúgni. Nagyon rosszul, pontatlanul akaratlanul játszottunk. Gratulálok a Bercelnek, jó csapat és jól is játszanak! Össze kell szedni magunkat, hullámzó a teljesítményünk, ezt stabilizálni kell. Érkeznek még új játékosok, bízok benne, hogy mihamarabb összecsiszolódunk és pontokat tudunk szerezni. A hétvégi szomszédvári rangadóra készülünk. A Nőtincs mindig erős volt, most is az lesz, de azon leszünk, hogy nyerjünk.

A bajnokság aktuális állása: