2024.06.13.

Hazai győzelemmel indította a bajnokságot a Nőtincs

Kénytelen volt fejet hajtani a Kétbodony.

Múlt vasárnap a Kétbodonyt fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-régiójának első fordulójában. Támadóbban léptek fel a hazaiak, fölényüket viszont nem tudták gólra váltani a szünetig, így egállal fordultak a felek. Aztán a második felvonás elején megtörtént a jeget a házigazdák, akik ráadásul kétszer is betaláltak. Ekkor már csak az volt a kérdés, jönnek-e újabb eredményes befejések. Az utolsó negyedórához érve a csereként beszálló Mikulinszki dupláig jutott, és ugyan az utolsó percekben szépítettek a látogatók, ennek a mozzanatnak nem volt nagy jelentősége. Három egyre diadalmaskodtak a nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 1. forduló:

Nőtincs SE-Kétbodony SE 3-1 (0-0)

Vezette: Varga F. (Ferencz P.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs G. (Horváth I., 61.), Gyuricza V. (Dancsó, 52.), Csabuda (Mikulinszki, 46.), Fuchs P. – Petrik (Busai, 61.), Nagy B., Hugyecz, Nógrádi – Fritz, Szunter (Fodor, 77.). Edző: Matyóka Ferenc.

Kétbodony SE: Rados – Sirkó (Tóth J., 46.), Szorcsik, Farkas, Boros (Nagy J., 46.) – Kertész, Ódor, Jele, Kacsári (Bartyik, 65.) – Valusz, Lőrincz. Játékos-edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Szorcsik

Gól: Mikulinszki (52., 77.), Szunter (57.), ill. Valusz (89.)

Jók: Mikulinszki, Szunter, Fuchs P., ill. Ódor, Kertész

Matyóka Ferenc: Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Kilencven percen keresztül folyamatosan építettük fel és alakítottuk ki helyzeteinket. A ziccerek alapján nagyon-nagyon kevés gólt szereztünk, két számjegyű is lehetett volna a különbség. Ezt tegyük az első mérkőzés jegyébe, hogy mindenki nagyon akart és revánsot szerettünk volna venni az elmúlt szezon két vereségéért a Kétbodonnyal szemben. Ez sikerült. A második félidő meghozta a gyümölcsét és győztünk.

Bartyik Róbert: – Igazságos eredmény született, ez a vasárnap nem rólunk szólt. Gratulálok a nőtincsi csapatnak, mindenben fölénk tudtak nőni, bennünk pedig egyszerűen nem volt több.