2024.04.24.

A hétvége embere: Kelemen Dorián

Csapata legjobbjaként bombagóllal és assziszttal segítette remek fordításhoz csapatát a Mohorát felülmúló Pásztó középpályása.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon első köre után a Pásztó középpályására, Kelemen Doriánra voksoltunk, aki csapata legjobbjaként bombagóllal és assziszttal segítette remek fordításhoz a Mohora ellen kettő egyes sikert arató együttesét. Most pedig jöjjön az emlékezetes produkcióval előrukkoló játékossal készült interjúnk!

– Hogyan tudja összefoglalni az összecsapást?

– Először is, köszönöm, hogy rám esett a választás – vágott bele Kelemen Dorián. Gyengén kezdtük a mérkőzést, sok hibával játszottunk, amiket az ellenfelünk veszélyes kontrákkal büntetett. Szerencsére ezeket ki tudtuk küszöbölni, de sajnos egy büntetőből vezetést szerzett a Mohora. A szünetben átbeszéltük a taktikát, Smelkó Karcsi rendet tett a fejekben és kellően feltüzelt minket. A második félidőben teljesen más arcát mutatta a csapat és átvettük a meccs irányítását. Az 54. percben egy felpasszt sikerült elcsípnem, ami után egy távoli lövéssel megszereztem az első gólunkat, majd az utolsó percben egy kapu elé beívelt labdát Tari Raul juttatott a hálóba, amivel megnyertük a találkozót. Hatalmasat küzdött a csapat az utolsó percig a győzelemért.

– Null egyes állásnál vagy éppen az utolsó percekben mennyire reménykedett még abban, hogy mindhárom pontot begyűjtik?

– Természetesen bíztam a győzelemben. Nagyon jókor jött az egyenlítőgól, ami egy plusz löketet adott a csapatnak. Rengetegszer bebizonyítottuk, hogy vert állásból is fel tudunk állni és minden meccsen az utolsó percig hajtunk a sikerért.

 

– A holtidényben edzőváltás történt a csapatnál. Milyen a közös munka az új mesterrel?

– Nyáron megtudtuk, hogy edzőváltás lesz. Forgó Péternek innen is köszönjük a sok segítséget és a belefektetett munkáját. Smelkó Károly vette át a csapat irányítását. Az első perctől kezdve mindenkiben pozitív benyomást keltett. Jöttek új igazolások is, akik nagyon könnyen beilleszkedtek a csapatba. Jó a hangulat a pályán és az öltözőben is. Úgy érzem, jól sikerült a felkészülésünk, keményen dolgozik mindenki az edzéseken, mert idén be akarjuk bizonyítani, hogy sokkal több van ebben a csapatban, mint amit az elmúlt években mutattunk.

– Vajon mit érhetnek el a 2023/2024-es évadban?

– Azt, hogy mit tartogat ez az év nem tudhatjuk, de szeretnénk minél több meccset megnyerni és eredményesebben zárni a szezont, mint az elmúlt években.

– Szombaton a Vármegyei Kupa keretein belül a Somos VSE-hez látogatnak. Mit vár a meccstől?

– Természetesen győzelem a cél, mint mindig. Jó képességű játékosokból áll a Somos csapata, egy hajtós és izgalmas mérkőzésre számítok.